Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
=) =) kardeslerim hepinizin görevi hayırlı olsun insallah. =)

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
YaMusab Kardeşim Risale-i Nur bölümünü alarak çok iyi yapmışsın. Bu konuda sonuna kadar destekçin olacagım İnşaALLAH...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
BENDE PERWERDER ABİMİ TAVSİYE EDİYORUM MODLUĞA LAYIK BİR KİŞİDİR BENCE..

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
çok yerinde bir öneri ... destekliyorum bende.. hala kontenjan varsa hira, perwerder, salihin_cy, can u can gibi de erli kardeşlerimizin de erlendirilmesini istirham ediyorum. Bu arkadaşlar hakikaten konunun uzmanı kişiler

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hira abla olmasın, benim kulaklarımı çeker durur ...
:D

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Önerileriniz icin Tesekkür ederiz....
En kisa zamanda degerlendirilmeye alinacaktir...

Baki Selam ve Dua,

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı YaMusaB
Hira abla olmasın, benim kulaklarımı çeker durur ...
:D

Abla oldugum müddetçe , fazla acıtmadan, kulaklarını çekmeyi kendime görev biliyorum Musab'cıgım, bir şikayetin var mıydı :rolleyes: Risale-i Nur bölümünü seçmekle çok iyi yapmışsın, yakışır kardeşime. Sevgili Kırıkmızrab kardeşimin sana vermiş oldugu destege bende katılıyorum, acizane elimden geldigince bu konuda sana yardımcı oluruz.

Degerli yöneticilerin açmış oldugu bu konuya gelince.

Güzel bir forum burası, kendimizi bulabildigimiz bir yer, inşaAllah daim olur ve layıkı ile en güzel yerlere oturur, eksikleri giderilir. Lakin "moderatör" arama ve "görev verme" işi aleni olmamalı diye şahsi düşüncemi beyan etmekte bir mahsur görmüyorum kendi adıma, ve sizler tarafından da sadece bir "öneri" olarak algılanmasını rica ediyorum.

Yönetimdeki şahısların, kendi aralarında bir istişare ile genele yaymadan, direk görev vermeyi düşündükleri şahıslarla irtibata geçmeleri ve seçilme degil, seçme hakkını kullanmaları "göreve talip olunmaz" , "görev verilir" düşüncesi ışıgında görev vermeleri ve "yönetim" konusunda da seçiçi olmaları tavsiyemdir. Seçim iyi olursa, herşey daha kolay ve daha çabuk rayına oturur.

Kırıkmızrab kardeşimin ben hariç önermiş oldugu isimler yerinde ve güzel, düşünülmesi taraftarıyım. Kamelya kardeşim ve Musab'ta uygun. Allah Yardımcıları ve yardımcınız olsun. Umarım en güzel şekilde, çıkabileceginiz en yüksek seviyeye ulaşır, sanal alemde hakettiginiz koltuga oturursunuz. Bizde sizinle şu an oldugu gibi, gurur duyar, duacı oluruz.

Baki Selam..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ne şikayetim olacak ki, istiyosa olsun dimi :D

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Merak buyurma Musab; seni de severim , kulagını da ..İkinizi de üzecek bir şey yapmam. İyisi mi, ne ben yönetime geleyim, ne de sen şikayetçi ol , anlaştık :)

Üst Alt