Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim. Çok güzel bir şiirmiş.

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
SENE 1999 ÜNİVERSİTE SON SINIFTA İKEN İLK KEZ BİZİM BÖLÜME ÖRTÜLÜ BİR KIZ GELMİŞTİ.BİZİM SINIFTAN YAKIN BİR ARKADAŞIM BUNA AŞIK OLDU.BEN DE ARACI OLDUM O KIZA AÇILDI.NİYETİNİ BELLİ ETTİ .EGER KABUL EDERSE MEZUN OLACAGI YILA KADAR BEKLEYECEKTİ.AMA KIZ KABUL ETMEDİ.OKULUM VAR BÇYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM DEDİ.O DA O ZAMAN MONA ROZA ŞİİRİNİ EZBERLEMİŞ HER GÜN ONU BANA OKUYORDU.TAM BUNUN SENDROMU 3-4 AY SÜRDÜ...BU ARADA KIZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE BAŞKALRI İLE ÇIKIYORDU..NEFRET ETMİŞTİM.BİR DAHA DA MEZUN OLANA KADAR BU KIZLA BİR MERHABALAŞMAMIZ ,SELAMLAŞMAMIZ OLMADI.İÇİMİZDEN GELMİYORDU ÇÜNKÜ.....SONRADAN KIZ PİŞMAN OLDU AMA ARKADAŞ ARTIK BİR DAHA BAŞA DÖNMEK İSTEMİYORDU..ARADAN TAM 6 YIL GEÇTİ.ARKADAŞ ŞİMDİ İKİNCİ ÜNİVERSİTESİNİ OKUYOR.KIZ NE OLDU BİLMİYORUM.O ZAMANLAR ARKADAŞA SEZAİ KARAKOÇ DİYORDUM.ŞİMDİ DE SEN KEREM..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
şimdi şiir okunuyor ve oldukça da etkileyici....teşekkürler hatırlatma için.

Ben onun sılası,kendimin gurbetiyim.....

Akşamlardan ,gecelerden,senden uzağım....

durgun sular gibi azalacağım,birgün birdenbire çıkıp gelmezsen....

Ve yalnızlık,sigara külü kadar yalnızlık....

Ne güzel seni bulmak bütün yüzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen heryerde

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Maximillian
SENE 1999 ÜNİVERSİTE SON SINIFTA İKEN İLK KEZ BİZİM BÖLÜME ÖRTÜLÜ BİR KIZ GELMİŞTİ.BİZİM SINIFTAN YAKIN BİR ARKADAŞIM BUNA AŞIK OLDU.BEN DE ARACI OLDUM O KIZA AÇILDI.NİYETİNİ BELLİ ETTİ .EGER KABUL EDERSE MEZUN OLACAGI YILA KADAR BEKLEYECEKTİ.AMA KIZ KABUL ETMEDİ.OKULUM VAR BÇYLE BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM DEDİ.O DA O ZAMAN MONA ROZA ŞİİRİNİ EZBERLEMİŞ HER GÜN ONU BANA OKUYORDU.TAM BUNUN SENDROMU 3-4 AY SÜRDÜ...BU ARADA KIZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE BAŞKALRI İLE ÇIKIYORDU..NEFRET ETMİŞTİM.BİR DAHA DA MEZUN OLANA KADAR BU KIZLA BİR MERHABALAŞMAMIZ ,SELAMLAŞMAMIZ OLMADI.İÇİMİZDEN GELMİYORDU ÇÜNKÜ.....SONRADAN KIZ PİŞMAN OLDU AMA ARKADAŞ ARTIK BİR DAHA BAŞA DÖNMEK İSTEMİYORDU..ARADAN TAM 6 YIL GEÇTİ.ARKADAŞ ŞİMDİ İKİNCİ ÜNİVERSİTESİNİ OKUYOR.KIZ NE OLDU BİLMİYORUM.O ZAMANLAR ARKADAŞA SEZAİ KARAKOÇ DİYORDUM.ŞİMDİ DE SEN KEREM..

YaĞmurlardan sonra büyürmüş başak
Meyveler sabırla olgunlaşırmış
Birgün ta gözlerimin içine bak
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış
Ya murdan sonra büyürmüş başak

Ben onun sılası,kendimin gurbetiyim.....
Akşamlardan ,gecelerden,senden uzağım....
durgun sular gibi azalacağım,birgün birdenbire çıkıp gelmezsen....
Ve yalnızlık,sigara külü kadar yalnızlık....

Ne güzel seni bulmak bütün yüzlerde
Sonra seni kaybetmek hemen heryerde

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Zambaklar en ısısız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Bir mumun altında bekleyen rüzgar
ışıksız ruhumu sallar da durur
Zambaklar en ısız yerlerde açar

gül sultan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
şiir güzelde hikayesinide dinleyelim...birde ses yok sitedee ...dinleyemedimm:(:buba:

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
Mona roza şiirinin her kıtadan ilk dizenin baş harfini alıp birleştirince muazzez akkayam ismi(şairin sevdiği kadının adı) çıkıyor.düşününce şöyle bir sevdiği kadının intihar edeceğini bilseydi sezai karakoç onu kabul ederdi sanırım belki samimyetine inanmadı belkide 4yıllık bekleyiş onu içinde öldürdü. untmadan muzzez akkaya şiirdede geçen Geyve’nin gülleri diye geyve ye döner sanırım Geyveli,dogumlu zaten (sakaryanın ilçesi)orda intihar eder şuan şair 65 yaşında yanlış hatırlamıyorsam ve bekar hiç evlenmemiş..( şaiir nede güzel demiş benim aşkım uymaz öyle her saza)..

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
burdan dinleyemiyorum ama daha önce dinlemiştim.
çok güzel.Allah razı olsun.

Üst Alt