Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bunu aslında mizah bölümüne açmak lazımdı..Ama burayı uygun gördüm:)

msn.jpg

1. Titreşim: Konuşmadan önce titretmek, konuşmanın herhangi bir yerinde gereksiz titretmek, denemek için titretmek çok yanlıştır ve aptalcadır.

2. Sesli görüşme: Sesli görüşme olayını maksadının dışına çıkarak, ses denemeleri, şarkı söylemek ya da böğürmek gibi şeyler yanlıştır.

3. Similey: Zıplayan ok yazıları, el sallayan aptal kız karakteri, hareket eden göz, renkleri değişen slm yazıları gibi okunabilirliği etkilenen, standart simileylerin dışında simileyler kullanmak ve bunlardan hoşlanmak aynı şekilde yanlıştır, tiksinti vericidir ve bunları yapanların zekasından şüphe edilmelidir.

4. Avatar: Ne bakıyon lan yazısı gibi, Beni google da arasan bulamazsın gibi, Şahsın karizmatik pozları yüzünden birçok kişi kalp krizi geçirdiğinden resim koyması yasaklanmıştır gibi sevimsiz, bir o kadar da çocukça avatarlar kullanmak denyoluktur, embesilliktir, yanlıştır.

5. Görünen isim (görüntü adı): Genel görünen ileti bölümüne Haydar, olm bittin sen gibi, Bugün Bakırköyün altını üstüne geçirdik, değil mi? Elif, Ayşe, Hande gibi kimseyi ilgilendirmeyen iletiler yazmak densizlik; Live Plusın görüntü adını bold ve renkli yapma özelliğini kullanarak (plus kullanmayanları dikkate almadan) şekil yapmaya çalışmak acemiliktir.

Ayrıca görünen isimde similey kullanmak gereksiz, anlamsız karakterlerle yazmak gayet anlamsızdır, yapılmamalıdır.

6. Yazı: Cümleyi tamamlamaksızın kelime kelime yazmayı alışkanlık haline getirmek, yazı rengini devamlı değiştirmek dengesizliktir. Ayrıca selam vermeden konuşmaya başlamak ayıptır. 8)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Listemdekilerin okuması rica olunur 8)
Teşekkürler..

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
"tüh, falanca yere yetişecektim, seninle muhabbet koyulaşınca unuttum, hadi bana eyvallah" deyipte kaçanlara ne demeli :) böyle yapanlarda var .

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
3. Similey: Zıplayan ok yazıları, el sallayan aptal kız karakteri, hareket eden göz, renkleri değişen slm yazıları gibi okunabilirliği etkilenen, standart simileylerin dışında simileyler kullanmak ve bunlardan hoşlanmak aynı şekilde yanlıştır, tiksinti vericidir ve bunları yapanların zekasından şüphe edilmelidir.
Günümüzde çok yapılıyor :)
Bilgisiz msn kullanıcısı istemiyoruz :tongue: :D

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
2. Sesli görüşme: Sesli görüşme olayını maksadının dışına çıkarak, ses denemeleri, şarkı söylemek ya da böğürmek gibi şeyler yanlıştır.

Arkadaşımla açar ilahi söyleriz buda yanlışmıdır acaba ???

Ve bu yazılar kimin düşüncesidir ?????

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : nak$i

kardeşim siz söyleyin..
bu yazıyı yazan şahsı tanımıyorum..ama böyle şeylerden hoşlanmadığını belirtmiş..
sizde MSN nin kendinize göre bir başka adabını yazabilirsiniz:)

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
ORiJiNAL YAZARI : nak$i

kardeşim siz söyleyin..
bu yazıyı yazan şahsı tanımıyorum..ama böyle şeylerden hoşlanmadığını belirtmiş..
sizde MSN nin kendinize göre bir başka adabını yazabilirsiniz:)

Allah Teala razı olsun herkesin görüşü farklıdır onun için adabını ben yazamam. Ama temenni ederim ki güzel bir şekilde kullanılır inşAllah güzel bir şekilde değerlendirenlerden olabilmek duası ile...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
bazi oLayLara cogumuz sinir oLuyoruzdur...

bende $unu ekLiyeyim MSN adabina:

MSN ye bagLanirken msn pLugini kuLLanan karde$Ler icin..
hani 10 kere aciLiyorya minik pencere sag aLt kö$ese, $u $ahis $uan onLine oLdu diye..
hic sevmem..üstüne üstLük sinir oLurum...
Kökten cözüm: --> direk bLokeLemek... =)

Üst Alt