Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Msn kullananlar için çok güzel gözkırpmaları...Download denen yere tıkla..gözkırpmaları otomatik olarak msn nize yerleşecek..

deew8bn.jpg

[GLOW=orangered]BURAYA TIKLA[/GLOW]

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
mıkkırıke bunlar da ne 8o

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Abovvv Exx seni sevmeye başladım. Bak gözüme girmeye Başladın..Gel öpücem. :p

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cok sagolasin ExELaNcE kardes yanliz ben insalieren yaptim ama otomatik yerlesmedi daha dogrusu yerlesmiyo ne yapicagimida bilmiyorum birazdaha ugrasayim ins. olur ellerine saglik...sevgiyle kal....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Günes
cok sagolasin ExELaNcE kardes yanliz ben insalieren yaptim ama otomatik yerlesmedi daha dogrusu yerlesmiyo ne yapicagimida bilmiyorum birazdaha ugrasayim ins. olur ellerine saglik...sevgiyle kal....

programı download ettirdikten sonra dosyayya tıklayın..çalıştır komuyla program dosyasını kurun...msn niz açık olunca deneyin..ben öyle yaptım kuruldu...olmazsa haber verin yine..

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von ExELaNcE
Orjinal Yazarı Günes

programı download ettirdikten sonra dosyayya tıklayın..çalıştır komuyla program dosyasını kurun...msn niz açık olunca deneyin..ben öyle yaptım kuruldu...olmazsa haber verin yine..

s.a ExELaNcE kardesim dedigin gibi dowland yaptim sonra calistirdim bu arada msn im acikti kurma islemi bitince msn im kendi kendine kapandi ve tekrar actim ama malesef olmadi sanirim biyerde atliyorum ama nerde cözemedim neyse yinede sagol kusuruma bakma sanada zahmet verdim allah c.c a emanet ol... salicakla kal...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bende de yayımcı doğrulanamıyor .bu yazılımı çalıştırmaktan eminmisiniz yazdı bende iptale bastım..neden böyle oldu anlamadım

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bu programı kurdum ama çalıştırmadım çünkü ingilizcemine anlamadım

yinede tşk ler cihan kardeş

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Fzahra ablam çalıştırısınız çok kolay indirmeyi yaptıktan sonra
yüklenecek sayfayı açın ve orada ikitane yuvarlak içinde işaretli yerler var
alttaki degil üzteki yuvarlagı işaretle
ozaman next butonu aktif oluyor ondan sonra devamlı next mext ve en son finiş diyoruz tabi msn açık olacak ondan sonra msn otomatikmen kapanıyor
tekrar açtıgınızda isegözkırpması ve arka plan arasında turuncu bi şey çıkıyor ki ne oldugunu çözemedim
ona tıklayın ve güle güle kullanın
bende ing bilmiyorum ama umarım dogru dürüst anlatmışımdır :rolleyes:

çalıştırmak içinse turuncu simgeyi tıkla çıkan resmin üzerine iki kere tıkla ve gönder =)

Üst Alt