Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
ya benim sorun çıkaran msn var patlatayım dedim olmadı AMSN kullanıyorum ondan olabilirmi acaba yardım edermisiniz kurtulmam lazım bu msn den

unutmadan siteye uye olduğum msn değil

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
MSN hesabı silme yöntemleri var.

Merbaha Arkadaşlar Bugün sizler ile msn Hesabı Nasıl kapatılır onu anlatıcam.Malumunuz Türkiyede 21.5 milyon MSN kullanıcısı var.Eğer hotmail'den adres alıcaksanız adres adı bulmak ayrı bir dert cünkü istediğimiz bir adres bulmak cok zor adresler tükenmiş durumda bunun nedenlerinin başında Onlarca ayrı ayrı msn hesabı açıp sonrada bir köşeye atmamız gelmektedir.Şimdi fazla kullanmadığımız adreslerimizi nasıl silebilirsiniz ona geçelim..

Bunu Hem Türkçe Hem İngilizce olarak göstericem Cünkü bazı Arkadaşlarımızın Hesapları Yabancı dilde olabiliyor..

1.ilk olarak www.hotmail.com dan Mailimize giriş yapıyoruz ve Sağ üst köşeden Seçenekler veya Options kısmına tıklıyoruz..

msnhesapsilme1fe2.jpg

msnhesapsilme1engpv2.jpg
msnhesapsilme2enggx3.jpg

2.Çıkan Bölümden Karşınıza İlğili kısım ve ayarlarla ilğili bölümler çıkıcak siz buradan Türkçe ise Kişisel bilğilerinizi görüntüleyin ve düzenleyin İngilizce İse View and Edit your personal information'a tıklıyoruz

msnhesapsilme2bm0.jpg
msnhesapsilme2enggx3.jpg

3.Karşınıza Kişisel Bilğilerinizi Düzenleyebileceğiniz veya Görüntüleyebileceğiniz Kısım gelicek Buradan SOL Taraftaki Bölümden AYARLAR KISMINA TIKLIYORUZ.

msnhesapsilme3xf0.jpg

4.Tıkladıktan sonra Sağ tarafta GENEL GÖREVLER KISMINDAN " Hesabınızı Kapatın " yazısına tıklıyoruz.

msnhesapsilme4dx2.jpg

5.Karşımıza Hesabımızın Silinmesi İle ilğili bir bilğilendirme yazısı ve en altta o anki kullandığımız msn hesabı şifremizi istiyor.Şifreyi girdikten sonra silme işlemini tamamlamış oluyoruz.

edreuz2.jpg

edrescw2.jpg

NEŞV-Ü NEMA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
sağol yaa.. dur bakim işe yarıycak mı hakkaten.. çook hayırlı bir işte kullanacağımdan emin olabilirsiniz.:ok:

Üst Alt