Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşağıda sıralanan adımları takip ederek küçük boyutlu bir Windows Media Player koyarak istediğiniz videoları görüntüleyebilir veya şarkıları dinletebilirsiniz.

1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.

2) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sağ tarafında bulunan,Customize tuşuna tıklayın.

3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.

4) Bu aşamadan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız oluşturmuş olduğunuz Windows Media Playerın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.

5) Bu aşamada ise URL yazan kısma aşağıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istediğiniz video veya dinletmek istediğiniz parçanın linkini yazın ve ardından Save tuşuna basın.

ve tüm bu işlemleri bitirdikten sonra Preview My Space tıklayın ..

Önemli Not:Windows Media Playerın desteklediği uzantılar şu şekilde; wav, avi, wma, wmv, mpg, mpeg, mp3
bu uzantılardan başka uzantı desteklemez.
kolay gelsin...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
1. Adım
Spaces'e Video Koyma

12lo.jpg

2.Adım

29rw.jpg

3.Adım

30lt.jpg

DİKKAT SAVE TUŞUNA BASTIKTAN SONRA ÜSTTE Preview My Space TIKLAYIN.. YOKSA PARCA CALMAZ....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Güzel bir paylaşım..denemeye değer..tşkler..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
hay saolasin Muhammed kardes banada tam bu lazimdi kendi spaceme media player koymak istiyordum
paylasim icin Allah razi olsun

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
muhammed kardeş bu konuda yardımcı olursan sevinirim ben ilk zamanlar kurmuştum bu media playeri bi gün farklı bi müzik ekletisi yaptım o günden beri çalmıyo hata nerde anlamadım hatta müzikleri url çeviren bi site var orda da denedim wma gibi uzantıları olmasına rağmen çalmıyor.....

Üst Alt