- Aldığı Beğeniler
- 5
MSNDEN GELEN İMANI TUZAKLARA DİKKAT EDELİM
Sanıyorum herkese geliyordur şunu yapmasan başına bela gelecek
en az 10 kişiye yolla diye arkadaşlar kim karar veriyor buna
haşa Allahmı yolluyor bu emailleri
hayırr!!!!!
tabiki yahüdiler ve masonlar islam düşmanları yolluyor
peki nedeni ne bu adamların hiçmi işi yokta böle basit şeylerle
uğraşsın diyen arkadaşlarımız olacak içinizde evet arkadaşlar sizin ufak gördüğününüz
fakat ufak olmayan okuduğunuzda inandığınızda imanınızın zayıflatacağı hatta zarar vereceği şeylerdir bunlar sizlerden ricam kesinlikle böyle şeylere alet olmayın ben gelenlere engel oluyorum bir müslüman olarak sizde duyarsız kalmayın en son aşağıdaki geldi bana gelde köpürme kardeşlerim bakın ne yazmışlar
tuzağa bakın HİÇ Allahın melekleri uyurmu!!!!
sonra Allahın MELEKLERİ 20 tane değildir sayısı belli bile değildir sadece ALLAH BİLİR onlar yemez içmez uyumazlar sadece emri yerine getirirler bu basit sayılan önemli meseleye
dikkat çekmek istedim tşkler
dinimize ve saldırılara biraz daha dikkat edelim
buda tuzak mesajlardan biri
dünyada 20 tane melek vardır 10 tanesi uyuyorr 9 tanesi oynuyor 1 taneside şuan bunu okuyor bunu 15dakka içinde 10 kişiye gönder sevdiğin bi insan bi süpriz yapacak göndermez sevdiğini kaybedecsin bu mesajı arkadaşlarına gönder bu akşam 00.00 dan önce gzel bi süpriz yada işitmek istediğiniz bi haberi (bi şaka değil) biri tel ile ara
[GLOW=skyblue]alıntı..[/GLOW]
Sanıyorum herkese geliyordur şunu yapmasan başına bela gelecek
en az 10 kişiye yolla diye arkadaşlar kim karar veriyor buna
haşa Allahmı yolluyor bu emailleri
hayırr!!!!!
tabiki yahüdiler ve masonlar islam düşmanları yolluyor
peki nedeni ne bu adamların hiçmi işi yokta böle basit şeylerle
uğraşsın diyen arkadaşlarımız olacak içinizde evet arkadaşlar sizin ufak gördüğününüz
fakat ufak olmayan okuduğunuzda inandığınızda imanınızın zayıflatacağı hatta zarar vereceği şeylerdir bunlar sizlerden ricam kesinlikle böyle şeylere alet olmayın ben gelenlere engel oluyorum bir müslüman olarak sizde duyarsız kalmayın en son aşağıdaki geldi bana gelde köpürme kardeşlerim bakın ne yazmışlar
tuzağa bakın HİÇ Allahın melekleri uyurmu!!!!
sonra Allahın MELEKLERİ 20 tane değildir sayısı belli bile değildir sadece ALLAH BİLİR onlar yemez içmez uyumazlar sadece emri yerine getirirler bu basit sayılan önemli meseleye
dikkat çekmek istedim tşkler
dinimize ve saldırılara biraz daha dikkat edelim
buda tuzak mesajlardan biri
dünyada 20 tane melek vardır 10 tanesi uyuyorr 9 tanesi oynuyor 1 taneside şuan bunu okuyor bunu 15dakka içinde 10 kişiye gönder sevdiğin bi insan bi süpriz yapacak göndermez sevdiğini kaybedecsin bu mesajı arkadaşlarına gönder bu akşam 00.00 dan önce gzel bi süpriz yada işitmek istediğiniz bi haberi (bi şaka değil) biri tel ile ara
[GLOW=skyblue]alıntı..[/GLOW]