Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
c2ez5nu0.jpg

Senin yaşamak gibi bir yanın var, vazgeçilmez... İnce bir telaş, tatlı bir coşku oluyor varlığın. Gözlerine dalınca, ölümlü olduğunu unutup insan, sonsuza kadar o güzelliği seyretmek istiyor.

Geride bıraktığım, o varlığından habersiz günlerimi, ziyan günler diye adlandırıyorum. Öylesine gereksiz ve anlamsızmış ki o günlerim, şimdi daha iyi anlıyorum. Her gün biraz daha sen oluyor, her gün biraz daha seninle büyüyorum.

Seni bulduğum ve bildiğim bu yerde, artık sensizliğe tahammül edemem. Nefes gibi, can gibi her daim benimle olmalısın. Atardamarlarım bile sen diye vururken her defasında, beni sensiz bırakamazsın.

Mucizelerinden biri olmalısın hayatın. O en büyük düşlerin gerçekleşmesi gibi mukaddes bir şey. Başka hiçbir açıklaması yok bunun.

Aradığım, beklediğim ve özlediğim tüm güzellikleri sende buldum ben. Senden sonrasında sensizlik diye bir kavram yok artık. Seninle ya da sensiz, hep seni yaşamak var alabildiğine. Öylesine doludizgin ve öylesine yalansız&´

Ben senim artık, seninim& Ömrümü yoluna sebil ediyorum. İstersen sev, istersen sevme sen& Nasılsa, her halinle güzelsin&

ALINTIDIR

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Sen nasilsa her Halinle güzelsin!
Ne güzel bir Cümle.

"Insan Sevdigine Kör ve Sagirdir"

Bu güzel Paylasimin icin Mevlam (c.c.) razi olsun insAllah Kardes, Ellerine saglik!

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerinize sağlık kardeşim.

Muhabbetle kalın.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine saglik Sümeyya kardes cok güzel bir yazi paylasim icin tesekkürler
Selam ve Dua ile.......

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sümeyya

Ben senim artık, seninim& Ömrümü yoluna sebil ediyorum. İstersen sev, istersen sevme sen& Nasılsa, her halinle güzelsin&

ALINTIDIR

Harika bir paylaşımdı kardeşim...
yüreğine sağlık...

Üst Alt