Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
bunu burda paylasmayi cok istedim ve paylasiyorum konu sagligim

ben duygu durum bozukluguna bagli psikoz yasamaya meilliyim yani duygularim inis li cikisli olunca sizofreniye geciyordu....bu bir beyin hastaligidir...bu hastaligi yasamasamda 17 madde benimle geliyordu normal oldugum donemlerde bunlardan bikacini sayiyim korkular herseyden ama,sosyal korku, hafiza kaybi, kendine bakimda dusmeler, duygu durum bozuklugu,alinganlik, bazi seyleri yanlis anlama , asiri yorgunlukvs

bu 17 maddenin 15 inin dusmesi elbette mucize deildir de nedir bilemiyorum psikologum nasil dustu bi anda diyor sasiriyor soruyor nasil olabilir... o durumdayken surune surune namaz kilmaya gidiyordum ve illerleyen zamanlarda da engel orani yuzde 40 olan birinin yuzde 20 lere dusme hikayesini olusturur kesinlikle namaz bu olagan ustu durumu olusturan sey paylasmak istedim

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Allah cc birşeyi dilediğinde ona sadece ol der. O da hemen oluverir. Artık siz ona ister mucize deyin isterseniz başka birşey.

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
Allah razı olsun..
Rabbim ne dilerse o olur..

Kunfeyekun...

Vahy16

Öğrenci

Aldığı Beğeniler
73
Siz bir adım atın. Allah size on adım atar. Siz yürüyün. Allah size koşarak gelir.

Üst Alt