Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
esselamu aleykum ve rahmetullah . burada bir kardeşimle Msnde muhabbet ederken konumuz sitemize geldi.Bazan konuşulunca güzel fikirler ortaya çıkabiliyor böyle
sizlerle paylaşmak istedim isterseniz muhabbetimize sizde katılabilirsiniz .buyrun inşaallah

m_emin:
- sen şu an yenidendoğuşta mısın
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.(Hayrullah) :-evet
m_emin:-sitemizde kimsecikler yok ya.
m_emin :-bir mesaj atan bile yok,ya mesajlar atılsa.bir şeyler yapılsa organizasyonlar yapılsa.birlik beraberlik olsa.çalışmalar yapılsa .vakti gelmemiş midir hala ?
m_emin :-ama ortada bir kumandan yok sanırım,
m_emin:bu işleri organize edecek Hz Halid b.Velidlere İhtiyaç var
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.:
-evet abim,ama günümüz de islami kesimde dahil pek fazla faydalı olamıyoruz
işlerimiz böyle organize olsa iyi olur tabii ki .hem aramızda muhabbet gelişir :)
m_emin :hemde nasıl .çok çok güzel olur.Sadece muhabbete değil hayırlara da vesile olur inşaallah.
m_emin:
-ayrıca toplu vurdukça sineler,onu top sindiremez, bizi kimse yolumuzdan yıldıramaz
m_emin:-ama bu işi göğüsleyecek bir önder yok
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.:-haklısın abim
m_emin:-önder değil 10 kişi bile olsa o yeter Rabbimizin izniyle.
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.:-ihtiyac var böyle önderlere,öncülere
m_emin:evet doğru söyledin.öncüleri çok ihtiyac var ahir zamanda ,asrımızda .
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.:-ama bi bakıma iman meseleside bu
m_emin:-o yiğit öncülere binler selam olsun
Kişi Sevdiği İle Beraberdir. :-günümüzde bu çok büyük bir ihtiyaç çünkü günümüz insanımızın imanı zayıflamaktadır.Binler selam olsun o yiğit öncülere abim
m_emin:bu konuştuklarımızı yenidendoğuşta konu olarak açsam izin verir misin
-tabi ki abim :)izin ne kelime
m_emin:-tamam açacağım inş :)ama çok farklı olacak.eminim beğeneceksin ve hayırlara vesile olur inşallah
-inşaallah beklemekteyim :)
m_emin: -konunun başlığı ne olsun ya
-muhabbet kardeşliği :)
m_emin:-peki oldu inş :) selam ve dua ile.
Kişi Sevdiği İle Beraberdir.:-selam ve dua ile abim selametle kalınız

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Evet arkadaşlar muhabbet kardeşliğe geliştişrmeye varmısınız. :)

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hayrullah kardeşim kimsecikler yok ki. hem nerede bizim muhabbet kardeşliğimiz .bizimkisi olsa olsa müebbed kardeşliği azizim :) kolay gele inş.selam ve dua ile

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Konuyu multimedya (portalde en altlarda duran bölüm) e açarsanız katılım olmaması dogal..Görünmüyor çünki :D
Konuyu tavsiye ve öneriler bölümüne taşıdım..İnş. katılım artar.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet bencede öyle aşada kimse görmemiş bu konuyu ..

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
acemilik işte sevgili onur kardeşim :) ne yaparsın.bilmediğimiz o kadar çok şey var ki .
Bu arada fzehra ablam Nefis muhasebesi yapmamıza vesile olduğunuz için Yüce Rabbim sizden razı olsun.

siz değerli kardeşlerimizde olmasa bizim halimiz nice olur. Rabbimiz bizleri sevdiği ve razı olduğu kullarından eylesin. ve bizleri her iki cihanda sadık kullarıyla beraber kılsın inşaallah. amiiin

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yahu erenler azizler bize darılmayın ama size bir kaç kelam söylemek istiyorum
sözlerimi eleştiri olarak değil de ifade özgürlüğü olarak görmenizi ümid ediyorum.Aff ya Rabbim !
yahu erenler azizler kıymetli dostlar, ara sınavları yaklaştığı için midir nedir? bugünlerde inanın çok stres altındayım. sıkıntılıyım.afedersiniz daral geldi diyorlar ya. aynen öyle.belki de bundandır.
sıkıntımı gidermek,dertlerimi paylaşmak için bir nefes alma ümidiyle buraya
sık sık olmasada elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama bir bakıyorum ne bir selam ne bir kelam inanın erenler benim burada canım sıkılıyor.bazan bakıyorum hiç kimseyi göremiyorum,geçen gün yazmıştım zaten. insan bir elmayı eline alır ikiye böler kardeşine uzatır değil mi? maksat yarım elma olsun ama maksadımız gönül alma olsun öyle değil mi ?
peki şimdi soruyorum sizlere yahu sizin hiç canınız sıkılmıyor mu ? can sıkıntısını gidermek adına sizler neler yapıyorsunuz .kardeşinize ne tavsiye edersiniz .eskiden güzel muhabbetler görürdük. şimdilerde adeta herkes bir tarafa dağılmış gitmiş.

muhabbet bulmak için ne yapmamız gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.Allah (cc) razı olsun.

Mehmet E

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
her zaman konuşan muhabbet insanı fzehra ablam bize gelince susuyor :) eh doğru olanı yapıyor her zaman ki gibi,, heyy azizler erenler .neden susuyorsunuz ?

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Ne kadar hoş bir muhabbet :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın.
Siz Rabbimden razı Rabbimde sizlerden razı olsun.
Tüm muhabbetler O'na olsun O'nun için olsun ...

muhabbetle...:)

Üst Alt