Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Muhsin Başkan-Komutanlar

Hiç kimsenin, bu toprakların ruh köklerinden uzak olan komutanların gölgesine bile basamadığı günlerde, pervasız komutanlara fırça atan bir "ADAM" vardı.

28 Şubat Darbesi olmadan önceydi. Muhsin Başkan, vesayetçilerin Erbakan Hoca'yı nasıl tehdit ettiklerini görüyordu. İçeriden, başta gazeteler olmak üzere tüm medya organları iftiralarla saldırıyor, dışarıdan da tehdit açıklamaları geliyordu.

İşte o sıralar Muhsin Yazıcıoğlu çıktı ve açıkça dedi ki: "Biz Refah Partisine dışarıdan destek vereceğiz" Ne olduysa bunu dedikten sonra olmuştu. Bakın bu kararından sonra Muhsin Başkan başına gelen bir olayı anlatır. Dikkatli okuyun.

Şöyle anlatıyor Muhsin Yazıcıoglu:
Tanıdığım biri odama geldi. Önce hoş beş etti. Arkasından başladı beni tehdit etmeye, "Refah Partisini desteklemeyin, desteklerseniz şu olur bu olur falan" diye üst perdeden konuşmaya başladı.

Adam tehdit etmek için son olarak şunu söylemiş, "Muhsin sen bilmiyorsun, artık adamı 2 kilometre öteden sırtından vuruyorlar"

Muhsin Başkan adamın bu tehditvari sözünden sonra şöyle anlatıyor: "Bu sözünden sonra tepem attı, masamın önüne gittim, kravatından tuttum, bana bak, git sana kim bunları söylediyse onlara söyle, biz adamı 2 kilometreden sırtından değil 10 santimetreden alnından vuruyoruz."
Oda bir anda buz keser.

Bu toprakların ruh köklerinden uzak olan vesayetçilere sert şekilde bakıp milletin kim olduğunu onlara hatırlatan adamdı Muhsin Başkan.

Vesayetçilere olan bakışı ve sözleri milletin duygularını ifade etmişti.

-- Mustafa Güldağı --

Üst Alt