Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne bu diziyi izledim nede digerlerini izliyorum izlemeyide düsünmüyorum acikcasi

Serdar Tuncer güzel aciklamis
Tesekkür ediyorum Seyfofen kardesim paylastigin icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
basın kuruluşlarında ve tv ekranlarında o kadar islam düşmanları var ki yaptıkları dizilerden etkilenmemek mümkün değil Rabb'imiz cahillerimizi ve tüm evlatlarımızı koruyup gözetsin onların şerrinden müslümanlıktan çıkarıp hıristiyan adetlerini yerleştirdiler Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah...

seyfofen

YiğiDo

Aldığı Beğeniler
145
Takım
Fenerbahçe
ne yazıkki herkes görevini yapıyor...
nasılki peygamer torunları görevlerini yapıyorsa..bizim bu forumda olmamız paylaşımlar yapmamız bilgiler aktarmamız yorumlar yaparak insanlara bir şeyler anlatmamız öğretmemiz hep ALLAH rızası içinse..(tabi bunu yanlızca sanal hayatta değil gerçek yaşantımızda da insanlara anlatmamız doğruları söylememiz şartıyla..!!!)

e-ebu cehil torunları fravun torunları vs de görevlerini yapıyorlar..esas kızmamız gerekense o filmi seyreden ve onlara reyting,prim vs verenlerde..ne yazıkki onları maddi manevi herşeyimizle bizler yaşatıyoruz..yani sözüm ona müslümanım diyen insanlar..RABBİM BİR AN ÖNCE İSLAH ETSİN...HİDAYET VESİN vesselam...(:

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun yiğido...güzel bir paylaşım olmuş...

Üst Alt