Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Enes (R.A)den rivayetle, Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur:

Cenaze kabre konulup, dostları mezarın başından dönerken onların ayak seslerini işitir. Onlar mezardan uzaklaşınca münker ve nekir adında iki melek gelir, onu oturtup şöyle sorarlar: Allah ın Resulü Muhammed (S.A.V)hakkkında ne diyordun?

Eğer inanmış ve müslümanca yaşamış bir kimse ise:Şahadet ederim ki, Allahın kulu ve resulüdür. cevabını verince kendisine şöyle denilir:Şu cehennemdeki yerine bak. Fakat Allah onun yerine sana cennetten bir yer lutfetti ve oradan kurtuldun. Bu kimse hem cennetteki ve hem de cehennemdeki yerini görür. O kimse kafir ve münafık ise meleklerin sorusuna:Bilmiyorum, onun hakkında insanların dediklerini diyordum. diye cevap verir. Ona da:Onun Allah ın Resulü olduğunu tanımadın, dilinle söylemedin denilir. Ve demirden bir tokmakla başına öyle bir vuruş, vurulur ki, feryadını insanlar ve cinlerin dışındaki her şey işitir.

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
allah razı olsun allah bizleri o meleklerin sorularına kolayca cvp veren kullarından eylesin insallah

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : zübeyde
Allah razı olsun Allah bizleri o meleklerin sorularına kolayca cvp veren kullarından eylesin insAllah

amin

RABBİM cümlemizden razı olsun

ömer_hattab1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah razı olsun Allah bizleri o meleklerin sorularına kolayca cvp veren kullarından eylesin insAllah

dost21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL

Üst Alt