Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

tercih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Bİr mÜrŞİde tabİ olmadan salİh amel İŞleyemezmİyİz

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Tarikatler niçin teşvik edilir biliyormusunuz?.İnsanların toplu olarak,bir araya ALLAH rızası için gelip birbirlerine faydalı olmaları insanlar arasındaki muhabbet bağını arttırması hem dünya hemde ahiret adına daha mutluluk vericidir.Zira doğru yolu bulmak için RABB'imizin göndermiş olduğu kitap ve Rasülü ve emirlere uymak yeterlidir salih amel için.Diğerleri ise fazla sevap almak yolunda arayış içinde olmaktır.İsminiz gibi "tercih" sizin.

tercih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ibrahim süresi 21. ayet ve 22 . ayeti okursanız nededigimi anlarsınız.

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
İBRAHİM 21. (Kıyamet gününde) hepsi Allah’ın huzuruna çıkacak ve zayıflar o büyüklük taslayanlara diyecekler ki: "Biz sizin tâbilerinizdik. Şimdi siz, Allah’ın azabından herhangi bir şeyi bizden savabilir misiniz?" Onlar da diyecekler ki: "(Ne yapalım) Allah bizi hidayete erdirseydi biz de sizi doğru yola iletirdik. Şimdi sızlansak da sabretsek de birdir. Çünkü bizim için sığınacak bir yer yoktur."

İBRAHİM 22. (Hesapları görülüp) iş bitirilince, şeytan diyecek ki: "Şüphesiz Allah size gerçek olanı vâdetti, ben de size vâdettim ama, size yalancı çıktım. Zaten benim size karşı bir gücüm yoktu. Ben, sadece sizi (inkâra) çağırdım, siz de benim davetime hemen koştunuz. O halde beni yermeyin, kendinizi yerin. Ne ben sizi kurtarabilirim, ne de siz beni kurtarabilirsiniz! Kuşkusuz daha önce ben, beni (Allah’a) ortak koşmanızı reddettim." Şüphesiz zalimler için elem verici bir azap vardır.

Ne dediğinizi anlamam için bu Ayet'lerden öyle bir sonuzu nasıl çıkarabildiğinizi anlamam gerekir.Sokağa çıkıp eğri yolda olana zoraki doğru yolun ALLAH'ın dini olduğunumu söyleyeceksiniz?

Ayrıca son peygamber Hz.MUHAMMED zaten kendisinden sonraki nesle Rasul ve Nebi olarak gönderilmedi mi?.İnsanların ne kadarı bunu bilmiyor?

tercih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
şimdi bak güzel kardeşim ben sana dedimki gel bana tabiol ben seni kurtarayım sende saf bir kalp ile bana tabi oldun bende yanlış yoldayım allahın ayetlerini allahtan olmadan kendime göre yorumlayıp sanada böyle aktarıyorum sende akıl sahibi olarak bunlara uyuyorsun ve hesap günü geldiginde sen bana diyorsunki senin gittigin yol yanlışmış şimdi allahın azabını benim üzerimden birazcık al desen bende sana diyorumkiben şeytanın elçisiydim allahda söz verdi bende ama ben sösümde yalan çıktım yani benle beraber sende yandın gitti şimdi anladın
yok anlamadıysan sana diyecek daha çok ayet var onlarıda zamanı geldiginde söylerim

Üst Alt