Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
İSPANYA'DA GERİLİM

Müslümanları aşağılayan şarkı birinci seçildi

Haber Merkezi - İspanya'da Müslüman nüfusa sahip Ceuta kentindeki karnaval kapsamında düzenlenen şarkı yarışmasında Müslümanları ''hayvan'' diye aşağılayan bir şarkı birinci seçildi. Şarkı sözlerinde Müslümanları anlatmak için ''Türkler'' sözcüğünün kullanılması dikkat çekti. DHA'nın haberine göre, Ceuta'daki karnavalda Los Polluelos adlı grup, Müslümanların tüm engellemelerine karşın yarışmada Müslümanlara hakaret eden şarkıyla yarışarak birinci oldu. Nüfusunun yarısı Müslüman olan Ceuta'da gergin bir ortam yaşandığı belirtiliyor.

'ÖZÜR DİLE' ÇAĞRISI

Müslüman dernekleri yerel hükümette ve şarkıyı söyleyen gruba Müslümanlardan özür dilemesi çağrısında bulunarak aksi halde protesto gösterileri düzenleyeceklerini açıkladı.

ŞARKININ NAKARAT BÖLÜMÜ:

''Benim kültürüm, Müslüman kültürü gibi deli değil; Müslümanların hayvan olup olmadığını anlamak için doğa kitabına baktım; gördüm ki orada hayvanlarla Müslümanlar (Türkler) aynı. Böylece kafamdaki kuşkular dağıldı. Ne kadar kötü yapmış Hitler Yahudileri katlederken Müslümanları pas geçmekle.''
alıntı: 01.03.2006

Hisam21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kardeşim başlığı düzeltseniz (hocam)

biz kimsenin sözleriyle aşağılanacak değiliz .....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
başlık tarafımdan düzeltildi..(hissiyatınız için takdir ediyorum)
Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik içinde olmalı..saflarımızı sık tutmalıyız..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bu tür eylemler bilerek yapiliyor
zaten tüm dünya karismis her yerde müslümanlari rencide edici seyler yapiliyor..
bu yine amerikanin oyunu ve bundan evvel bir cok ülkeleri karistirdigi gibi türkiyeyide ve diyer müslüman ülkeleride karisitirmak ve soy kirimii düzenlemek istiyor

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Nedir bu ya heryer de bizimle uğraşıyorlar ..
Amaçları ne bizleri karalamak mı...???
Eğer bunu yapmaya çalışıyorlarsa bilsinlerki onlar böyle yapdıkca biz ibadetlerimize daha sıkı sarılıyoruz inşaAllah ..bizi hiçbir zaman yıldıramıycağız..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
nedir bu milletin müslümanlardan alıp veremediği diyeceğim
demiyorum bariz belli...

ama yeter artık..
birilerinin birşeyler yapması gerekiyor.. X(

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE

''Benim kültürüm, Müslüman kültürü gibi deli değil; Müslümanların hayvan olup olmadığını anlamak için doğa kitabına baktım; gördüm ki orada hayvanlarla Müslümanlar (Türkler) aynı. Böylece kafamdaki kuşkular dağıldı. Ne kadar kötü yapmış Hitler Yahudileri katlederken Müslümanları pas geçmekle.''

"Kötü söz, sahibini anlatırmış"Nasıl bir guruh oldukları ortada.Tepki olmalı ama biz gibi İslam gibi tepki olmalı.Sesimiz tabi ki çıkmalı ama İslam gibi...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ALLAh islah eylesin ne diyelim ...
belalarini bulurlar elbet bir gun ..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9