Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Aynalar sessiz aynalar ölüme ağlar
Çeyizlerine kanaviçeli kefen işler burada kızlar

Şiir : Bülent GÜNDOĞAN (güladam)

_T_R_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Saol Çok değerli Duanur kardeşim paylaşımın Çok Güsel Sunumdaki resimleri,müzikle daha iyi anlıyabildim..Çok tsk ederim,

Selametle

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ne ömrüm var
Ne ölümümden bir haber
Kanaviçeli kefenim var

ah nurum ahhh
yuregım kan aglıyor
huzunler damlıyor yuregımdenn
cok guzel bır paylasım canem

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Ne yazacagimi biLmiyorum.. heceLer kirik, keLimeLerin boynu bükük..
Sükut ediyor diLim, kaLbim ALLAH diyor.. GözLerim AgLiyor..
BizLer nasiL hesap verecegiz.. AFFET ALLAHIM... Biz Aciziz.. Affet..

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Göz görür gönül katlanır derlerdi artık ne göz nede gönlümüz katlanamaz oldu gönlümüze saplanan bu hançer yüzlerimize sürülen bu utanç kirini nasıl temizleyebiliriz ki Ya Rabbi sen bizi bu acizliğimizden kurtar sana en güzel şekilde kulluksa dini mübin için savaşmak ve şehit olmak bizlerede nasip eyle.
Bizler sana ellerimizi ve gönüllerimizi açtık ne olursun Ya Rab bizlere nasip eyle kardeşlerimizle omuz omuza kafirlere karşı savaşıp şehit düşmeyi ;( ;( ;(

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ne desek boş kardeşlerimiz orada ızdırab içinde biz burada ancak duygularımızı ve halimiz anlatmaktan baika birşey elimizden gelmiyor.rabbim affetsin bizleri.

paylaşimin için sağol duanur kardeşim.

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
RABBİM yardımcıları olsun.

o zalimleride kahretsin.

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bu konuya tekrar tekrar giriyorum ve her seferinde gönlümden çok şeyler kopuyor Ya Rab bilirim ki sen mazlumarı yanlız bırakmazsın mazlumların ahını yerde bırakmazsın ne olur ya Rab bu kardeşlerimize yardım eyle onları kimsesiz ve çaresizi bırakma kararmış bu gönülleri nurunla apak eyle görmeyen şu gözleri hakikat ışıklarıyla aç ve bütün müslümanları uykudan uyar. Zalimler bişey oldumu zaman hemen papanın etrafında toplanıyorlar bizleride bütün müslüman devletleri beraber olup zalimlerin haddini bildirmemizi nasip eyle..
Sana açılan bu ellerimizi ve gönüllerimizi boşa çevirme...
Dualarımızı Kabul eyle Ya Rabbi... ;( ;( ;( ;( ;(

iklimya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Canım bu konuyu işlemiş olman çok güzel aynı zamanda da çok acı...bildiğin gibi bende bir anneyim ve düşünüyorum da şimdi oradaki anların ve evlatlarının hallerini...gerçi orada ne kadarcık ana ve evlatları kalmıştır ki...ne olur bu konu da herkes duyarlı olsun...bende bir anneyim, onun için ne olur sessiz kalmayalım...

Üst Alt