Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
text.gif

Nice yılların olsun sevdiklerinle beraber :baloncu:
Kısa sürede aramıza katılıp
yıllarca mesafeyi bir çırpıda kapatan arkadaşım:ucancadi:
kan oldun, can oldun bir kaç ayda.
Dilerim coşkun hiiç bitmesin..:ipatla:
Memnun olduk tanıştığımıza .
Hayırlı ömrün olsun..
Doğum günun kutlu olsun :party10::party10::party10:

Keselim pastamızı.
yenidendoguştaki ilk doğum günün kutlu olsun @Kalpin
Sonrakine bu kadar naatler yazmicam ????

tenor.gif

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Yav allah sizden razı olsun'da hiç sevmem normalde dogum günü kutlamayı :p iki gün önce benim hatun dediki saçın beyazlamış hadi len dedim sarıyım ben olsa olsa kestane rengine çalar .. yok dedi vallaha dedi .. baktım abi harbiden sol kulagımın falmi derler fool mü orda bem beyaz tek başına ilk beyazım :D dedim doğum günümde geldi allah dedim ölümün ilk işareti düştü ak saça :D haha bu gün berbere gittim moralim bozuldu kestirdim saçı :D kep altı asker traşı oldum bi mod'lara girdim :D bunalımdayım zaten haha herşey üst üste geliyorken aslında bu konuda iyi oldu be hep beraber yaşıyoruz hala profilini çıkardık ortaya :zemuszemus: ya ben kısa zamanda geldim ama uzun zamanda gitmeye niyetim yok.. ömür yettiğince ben pek kayıp olmayı sevmem anca iş güç olursa aksar biraz .. dah çok baş belanız olacak nihahaha
hepinize teşekkür ederim.. iyi insanlarsınız.. ben kötüyüm ama kötünün iyisiyim :p asdsasad

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sarışın oluncada bişey farkermiyor..Eşimden biliyorum ak aktır :D lakin dedigin gibi pek belli olmuyo hadi yine iyisin.
Dogum gününde ölümü hatırlayarak iyi insan levelına geçtin bence :)
Bu mod'lar degişir gelir geçer..Ama sen buranın moderatörü olarak kal..:sallanalim:

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Hep düşünmüşümdür insanın kıyamet alametidir ya derim ulan saçına ak düşmüş genetik diyorlar stres diyorlar öyle yaşayıp normal yaşta ölüyor.. sonrada diyorumki banane ben kendi kıyametime bakarım .. valla aklıma direk ölüm geldi benim :D ben biraz derinlerde bogulan insanım değişik hehe yok ya benim sarılıgımda normal sarılık değil dipten civcivimsi uzantısı koyu sarı .. hiç ummazdım ya yaşım ne benim daha .. abi ibadet etmek lazım valla ölecez bak

Üst Alt