Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Beyazlara inat :) sevdiklerinizle birlikte Sağlıklı mutlu nice senelere, Doğum gününüz kutlu olsun????✨
Teşekkür ederim çok çok sağolun allah razı olsun iyi dilekleriniz için :)
Yaşamak ne kadar da eksik bir sözmüş
Ancak ölümle tamamlanıyor,anladım.#Ahmet Bozkurt

Sağlık, sıhhat, afiyet, huzur dolu ömrünüzü sevdikleriniz ve sevildiklerinizle beraber geçirmeniz duasıyla inşAllah kardeşim????
Amin sizde sevdiklerinizle yaşlanın ak'lanın :p
Rabbim hayirli saglikli imanli bir omür nasip etsin sana insAllah sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu yillara @Kalpin
İmanlı olalımda ölelimde tipimiz şemalimiz önemli değil teşekkür ederim :)
Doğum günün kutlu olsun @Kalpin , sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice yıllar geçirmeni diliyoruz... :)
Beyazları hiç dert etme, bende 17 yaşımdan bu yana var, her geçen gün artarak çoğalıyor :D
Irsidir o :p
Sağol abi :) ırsi değildir ya bizde ailecek minyon genç duruşluyuz bilmiyorumki hangisinin yaşında hangisine ilk kar düştü.. valla üzüldüm ya ilk defa gördüm birde doğum günüme bir kaç gün kala ne biliyim manevi burukluk oldu... tamam abi önce sen öl sonra ben ilk beyaz sendeyse ben seni gözlerim artık fkdpdldşdl allah korusun haha sevdiklerinle up uzun musmutlu ömür yaşa..

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim allah razı olsun

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım