Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı YaMusaB
ya hayalet pardon hira abla; özlettiniz kendinizi, arada şöle bi ses verseydiniz ya, bilseydik buralarda olduunuzu da, bazen kendimizi yanlız hissetmeseydik...

Neyse bu fener konusunda sonra size döncem ben, şimdilik bu kadar, the bitti :D

Ablası, Allah derslerine kolaylık, ömrüne başarılar ihsan etsin. Bedenen olmasak da emin ol, forumlardan tanıdığım kardeşlerimiz bilhassa sen gibi deli dolu bir kardeşimi, hiçbir zaman duamdan eksik etmedim. Allah sizlere, hayırlı bir yaşam ve sevdiklerinizle uzuuuun bir ömür nasip etsin. Tek hatan Fenerli olmak, ama inanıyorum ki bir gün doğruyu bulacaksın :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hira ablam Allah razı olsun, ama dualarınız hiç geçmiyor galiba, dersler kesat :D

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hasbi
haklısın Yamusab kardeşim Hira abla Canucan Konyalı ve yeni aramıza katılan Perweder abimizde yanımızda oldukdan sonra böyle bir kuvvete karşı güç oluşturacak kim var şaşarım... 8o ;)

..
laclasse.gif
laclasse.gif
[

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ÖYle ya, Ya Musab. Perwerder Abin doğru der. Sen tedbiri al , takdiri Allah'a bırak. Herşeyin zamanı vardır, çalışan kazanır. Ve senin o halde çok çalışman lazım çooook :)
,

Üst Alt