Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Mutluyum, halısaha maçı yaptık, babamın arkadaşlarıyla... :D

Babanın arkadaşlarıylamı??? :D Onlar kesin Cimbomludur İsmail. Baksana hızını alamamışın :)

Kaç Kaç ??

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
birazdan bizde oynayacagız bakalım biz mutlu olacak mıyız*

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya maçta yenildik, çünkü bizim takımdaki hocalar baya zayıftı, ama ben karşı takımı ip gibi dizdim, bide gollerimide attım... Yani ben çok zevk aldım maçtan ;)

Buarada hangi takımlıydılardı bilmiyorum, cimbomlu old. bilseydim yenilmezdik, daha başka aşkla oynardım herhal :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Maç hangi halısahada gelip izleyim perwerder! baglar, koşuyolu, dagkapı en son batıkent ve seyrantepe diyeyim... Bu sınırlar içindeyse söyle hemen atlayıp geliyim :) Ne zevkli olur ama haa!!

Ş

ŞEVVAL

Guest
çok mutluyum çünkü bu konuyu be endiniz sanırım..ilk defa yazdı ım konu bu kadar tuttu demek ki isteyince herşey oluyo...herkese tşkler..verdi iniz güzel cvplar için..

Ş

ŞEVVAL

Guest
kırıkmızrap teşekkür ederim...baya azimliyim:)övünmek gibi olmasında..aslında bu konu çıkmasdıda..yazılarıma kimse cvp yazmıyodu do ru düzgün bende artık düşünmekten bir hal oldum..sonra bu konuyu buldum..çünkü en çok merak etti im şey insanları ne mutlu eder...:)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
kırıkmızrap teşekkür ederim...baya azimliyim:)övünmek gibi olmasında..aslında bu konu çıkmasdıda..yazılarıma kimse cvp yazmıyodu do ru düzgün bende artık düşünmekten bir hal oldum..sonra bu konuyu buldum..çünkü en çok merak etti im şey insanları ne mutlu eder...:)

ben buna bır cevap yazsammıkı sevvalcım bende mutluyum dıyebılırmıyımkı

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Önemli olan yazılanlara verilen cevap sayısından ziyade yazılanların içerigi ve kişide bıraktıgı etkidir ŞEVVAL kardeşim.. bu ayrıntıyı hesaba katıp konu tercihinde bulunursan ; yazılanlara ragbet olmasa bile sen amacına ulaşmış olmanın bahtiyarlıgını yaşarsın taa derinlerden..

Ş

ŞEVVAL

Guest
maussema abla bana kızgınsın ya artık yazılarımada cevap yazmassın.. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(neyse zaten çok kırgınım ..ama önemli de il tabi..umarım hep mutlu olursun bütün isteklerin duaların kabul olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt