Siteye üye olalı çok kısa bir süre oldu. İlk incelediğim bölüm ise, mesleğim icabı, edebiyat bölümü oldu. Bu bölüm içerisinde de şiir penceresi başlıklı bölüm ilk olarak göz attığım bölümdür. Fakat; mevcut bölümde site üyeleri tarafından konu olarak açılan şiir'lerin bir kaçında şair adına rastlamadım.
Yayınlanan şiir'lerin bir kısmının şair'ini yakından tanıyorum.
Gelelim tavsiye kısmına; Siz, site sakinlerinden ricam: yayınlamış olduğunuz yazı yada yazılar size ait değil ise, lütfen yazarının ismini, yazının sonuna eklemenizdir. Şayet yazarını sizde bilmiyor iseniz, Yazının sonuna alıntıdır diye bir not düşmeniz, sizi büyük bir hak ve sorumluluktan kurtarmış olacaktır diye düşünüyorum.
Yazarı belirtilmeden yayınlanan yazıların hem maddi sorumluluğu hemde manevi sorumluluğu söz konusudur.
Maddi sorumluluk: Telif hakkıdır. (hukuki kural)
Manevi sorumluluk: Kul hakkıdır. (Etik kural)
Baki muhabbetlerimle,
Vesselam.
Not: Bu ve buna benzer bir konu sitenizde daha önceden açılmış ise, Lütfen hakkınızı helal ederek benim açtığım konuyu yönetim olarak direk silmenizi rica ediyorum. Saygılarımla
Gelelim tavsiye kısmına; Siz, site sakinlerinden ricam: yayınlamış olduğunuz yazı yada yazılar size ait değil ise, lütfen yazarının ismini, yazının sonuna eklemenizdir. Şayet yazarını sizde bilmiyor iseniz, Yazının sonuna alıntıdır diye bir not düşmeniz, sizi büyük bir hak ve sorumluluktan kurtarmış olacaktır diye düşünüyorum.
Yazarı belirtilmeden yayınlanan yazıların hem maddi sorumluluğu hemde manevi sorumluluğu söz konusudur.
Maddi sorumluluk: Telif hakkıdır. (hukuki kural)
Manevi sorumluluk: Kul hakkıdır. (Etik kural)
Baki muhabbetlerimle,
Vesselam.
Not: Bu ve buna benzer bir konu sitenizde daha önceden açılmış ise, Lütfen hakkınızı helal ederek benim açtığım konuyu yönetim olarak direk silmenizi rica ediyorum. Saygılarımla