Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Bir gece, biraz uykulu, biraz dermansız bir halde internet siteleri arasında dolaşıyordum. Yine geciktirmiştim yatsı namazımı... Bunun verdiği huzursuzluk âdeta benliğimi kaplamıştı. Ama bilgisayar başından da kalkamıyordum. O siteden diğer siteye geçiyor, araştırma yapıyordum. Yani kendimi geliştirmek için bakıyordum. Aslında bu, gecenin bir vaktinde boşa vakit geçirmekti ve hatta bir çeşit gafletti.

Hadi biraz sonra kalkınca kılarım derken yeni bir site buluyor, orada dalıp gidiyordum. Ve sonra takip eden linki tıklamamla irkilmem bir oldu. Kapkara bir sayfa açıldı ve sayfada yazan intro halinde bir mesaj:
LÜTFEN YATSI NAMAZINI EDA ETMEDEN GİRMEYİNİZ. EĞER EDA ETTİYSENİZ GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ!
Bu mesajdan sonra başka söze ne hacet!
Hemen kalkıp namazımı kıldım.

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
paylasim icin Allah razi olsun, ne güzel ya keske her site öyle olsa, gercekden insan netin basina oturunca kalkamiyo..evet buda bir cesit gaflet :( malesef...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşımdı.Netde güzel çok güzel şeyler öğreniyoruz ama çokda zamanımızı alıyo önemli olan iki güzelliği birden yapmak.Rabbim bunu eksiksiz nasip eder inşallah.SElam ve dua ile...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bütün islami sitelerde bu uygulamalar olsa ne güzel olur. :)

Üst Alt