Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_JADE_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
selamü aleyküm arkadaşlar..ben namaz kılıyorum fakat rahatsızlğım dlayısıyla ilaç kullanıyorum...kullandığım ilaç halsızlık baş dönmesi ve uyku veriyor bazan namaz vakıtlerimi kaçırmak istemiyorum fakat kalkıp ayakta duramıyorum namazımı kılamıyorum...gece yattığımda aklımdan çıkmıyor kılamadığm için vijdan azabı çekiyorum bu yüzden günaha giriyormuyum böyle zamanda oturarak kılabilirmiyiz.

henazım

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
ve aleyküm selam. kardeşim öncelikle üyeliğin hayırlı olsun. hoş geldin.hayırlar bulursun inş.namaz konusunda benim acizane tafsiyem.kılmamanın vijdan azabını kendine yüklemek yerine.oturarak kıl..güzel kardeşim.namaz kaçmasında ister oturarak onada gücümüz yok ise ima ile kılmalıyız yine kılmalıyız..RABBİME emanet olun..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Namazları, ilaçları almadan önce kılmanız gerekmektedir. Eğer kullandığınız ilaç öğle vaktinde alınmayı gerektiriyorsa kaçırabileceğiniz namaz, ikindi namazıdır. İlaçların etkisiyle veya çeşitli sebeplerle uyku halinde namazın kılınamaması durumunda, bilerek (kasıtlı) namazın vakti geçirmediğinizden dolayı, geçen vakit namazının kazasını yapmanızda bir sakınca yoktur.

Aksi durumlarda Henazım Hanımın söylediklerine itibar etmenizi tavsiye ederim.

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Rabbim şifa versin kardeşim:gul: kardeşlerimiz konuyu ifade etmişler Allah razı olsun:gul:
Dinimiz zorluk değil kolaylık dininiz Elhamdülillah:gul:
baki dua ve muhabbetle

_JADE_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ALLAH hepinizden razı olsun...

Üst Alt