Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Selamun Aleykum,

Şöyle dusundum,

Belki baslamak isteyipte bir turlu namaza basliyamiyan kardeslerimiz birbirimizin hikayesinden pay bice bilir...Veya tavsiyelerde bulunabiliriz...Ve merak ettim mubarek namaza ne hikmet olduda basladiniz...nasıl oldu...

kısacası:

Namaza nasil basladınız?

Selam ve Duayla

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orta okul çağlarındaydım.Bi arkadaşim vardı hüseyin adlı nur cemaatine mensubdu gel beraber namaz kılalım dedi.O günden beridir elhamdulillah namazımı kılarım.Sadece askerde bi namazımı aksattım.Askerden geldikten sonra tekrar başladım şimdide kılamadıklarımın kazasını kılıyorum.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
masallah abım
bende ara ara kılıyordum
onra benı en cok etkıleyen
radyoda tevafuken dınledıgım kabırden mektup o kadar etkıledı ve benı bı uykudan uayndırdıkı
hatta tanıdıgım herkese hedıye ettım

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
bende halamın kızından dolayı başladım trafik kazası geçirmişti bacaklarında blatin vardı onların vidalarınıı söktürmek için hastaneye gittmişti o sırada ikindin ezanı okunmuştu. bir anda ortandan kayboldu hala kızı doktorlar onu bekliyordu nerde hasta diye ama bizim hasta namaz kılmaya gitmiş çok etkilenmiştim ondan beri allah'a çok şükür namazlarımı kılıyorum.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
sağolsun rahmetli babam elimden tutup camiye götürürdü..
arada kaçamak yapardım..çocukluk işte..
delikanlı dönemlerinde bir ara arkadaşlara takıldım..namazı tam kılamaz olmuştum..
neyseki kızkardeşimin bana hediye ettiği Kuranı Kerim mealini sayfaların şans gele çevirirken bir ayete geldim..beynimden vuruldum adeta..
abdest alıp namaz durdum..
elhamdulillah ilahiyat döneminde zaten iyice bilinçlendim..
5 yıl imamlık yaparakta hayatımın en güzel günlerini geçirdim..
şu an genç öğrencilerime namazı tavsiye ediyor..bilinçlendirme yoluna gidiyorum..
Allah yardımcımız olsun ..

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
BENDE AİLEMDEN GÖRDÜĞÜMLE ORTAOKUL ÇAĞIMDA HEM KAPANDIM HEMDE NAMAZA BAŞLADIM BİRDAHADA ELHAMDÜLİLLAH BIRAKMADIM RABBİMİN KABULÜDÜR İNŞALLAH.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Bende evimize bir vekil taşınmıştı menzilin vekili onun sohbetlerinden çok etkilendim sofi olduğumdan beri namazımı kılıyorum yaklaşık 5 yada 6 sene oldu ve daha önce kılmadığım namazlarımı kaza olarak kılmayada başladım çok şükür Rabbim layıkıyla kılanlardan eylesin ümmeti Muhammedi benide amin ecmain...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ortaokul çağlarında dershanede tenefüslerde vs. namaz kılalım derlerdi bu vesileyle başladım halen devam inş. :)
Fazla uzun ve etkileyici degil ama idare eder..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : onur
Ortaokul çağlarında dershanede tenefüslerde vs. namaz kılalım derlerdi bu vesileyle başladım halen devam inş. :)
Fazla uzun ve etkileyici degil ama idare eder..

Rabbim devam ettirsin inşaAllah..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
sağolsun rahmetli babam elimden tutup camiye götürürdü..
arada kaçamak yapardım..çocukluk işte..
delikanlı dönemlerinde bir ara arkadaşlara takıldım..namazı tam kılamaz olmuştum..
neyseki kızkardeşimin bana hediye ettiği Kuranı Kerim mealini sayfaların şans gele çevirirken bir ayete geldim..beynimden vuruldum adeta..
abdest alıp namaz durdum..
elhamdulillah ilahiyat döneminde zaten iyice bilinçlendim..
5 yıl imamlık yaparakta hayatımın en güzel günlerini geçirdim..
şu an genç öğrencilerime namazı tavsiye ediyor..bilinçlendirme yoluna gidiyorum..
Allah yardımcımız olsun ..

Amin..

çok güzel bir dönüş olmuş maşaAllah..

Üst Alt