Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
çok küçük yaşta babam başlatı ama bazen kılmıyordum çokşükür 12 sene evel ramazan ayında teravihten önce hoca vaizden çok etkilendım RABBİM kısmet etti o hocada sebeb oldu o zamandan bilerek namazımı bırakmadın ve kaçırdığımın kazasınıda hemen başladım

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
bende yürüme engelliyim bir gün iş yerinde oturunca bir abim vardı o geldi konuşuyorduk ben ona neden namaz kılmadığını sordum oda aynı soruyu bana sordu bende ilk başda dedimki benim durumum ortada nasıl kılabilirim oda dediki bu senin için bir engel değil aklı dengen yerindeyse herşekilde kılabilirsin bende baya düşündüm ve Namaz kılmaya karar verdim birde Risale-i Nurun çok faydası oldu yaklaşık 2.5 yıldır kılıyorum Rabbime şükürler olsun...içim huzurla dolu...

"Cesed-i insan; havaya, suya, gıdaya muhtaç olduğu gibi, ruh-u insan da namaza muhtaçtır."

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Bir_Katre
bende yürüme engelliyim bir gün iş yerinde oturunca bir abim vardı o geldi konuşuyorduk ben ona neden namaz kılmadığını sordum oda aynı soruyu bana sordu bende ilk başda dedimki benim durumum ortada nasıl kılabilirim oda dediki bu senin için bir engel değil aklı dengen yerindeyse herşekilde kılabilirsin bende baya düşündüm ve Namaz kılmaya karar verdim birde Risale-i Nurun çok faydası oldu yaklaşık 2.5 yıldır kılıyorum Rabbime şükürler olsun...içim huzurla dolu...

"Cesed-i insan; havaya, suya, gıdaya muhtaç olduğu gibi, ruh-u insan da namaza muhtaçtır."

İnşaAllah Rabbimin katında sizin namazınız daha makbuldur..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : rumeysa
Ve merak ettim mubarek namaza ne hikmet olduda basladiniz...nasıl oldu...

kısacası:

Namaza nasil basladınız?

EE sen nasıl başlamıştın :p :D

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : naksi21
Bende evimize bir vekil taşınmıştı menzilin vekili onun sohbetlerinden çok etkilendim sofi olduğumdan beri namazımı kılıyorum yaklaşık 5 yada 6 sene oldu ve daha önce kılmadığım namazlarımı kaza olarak kılmayada başladım çok şükür Rabbim layıkıyla kılanlardan eylesin ümmeti Muhammedi benide amin ecmain...

Maşallah ne güzel Allah mübarek eylesin. :)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : zübeyde
bende halamın kızından dolayı başladım trafik kazası geçirmişti bacaklarında blatin vardı onların vidalarınıı söktürmek için hastaneye gittmişti o sırada ikindin ezanı okunmuştu. bir anda ortandan kayboldu hala kızı doktorlar onu bekliyordu nerde hasta diye ama bizim hasta namaz kılmaya gitmiş çok etkilenmiştim ondan beri Allah'a çok şükür namazlarımı kılıyorum.

Bencede çok etkilenecek bir durum .. MşaAllah Rabbim ne güzelbir şuur
vermiş..Allaha giden yulu anlamış.. Rabbim razı olsun o bacımızdan..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Orjinal Yazarı hayrullah
ORiJiNAL YAZARI : naksi21
Bende evimize bir vekil taşınmıştı menzilin vekili onun sohbetlerinden çok etkilendim sofi olduğumdan beri namazımı kılıyorum yaklaşık 5 yada 6 sene oldu ve daha önce kılmadığım namazlarımı kaza olarak kılmayada başladım çok şükür Rabbim layıkıyla kılanlardan eylesin ümmeti Muhammedi benide amin ecmain...

MaşAllah ne güzel Allah mübarek eylesin. :)

Allah cc razı olsun :)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Rabbim layıkıyla kılanlardan eylesin ümmeti Muhammedi benide amin ecmain...
NAMAZ BENIM HUZURUM...
SÜRURURM
HAYATIMIN ANLAMI
RABBIMLE BULUSMA ANIM
SECCADEM TAHTIM....
SECDE OTELERE VARISIM...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ŞU DÜNYADA EN BÜYÜK ALDIĞIM HAZ
GÖZÜMÜN NURU KILDIĞIM NAMAZ

amin meleğim aminnnnnnnnnnnnnnn...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin..

Meleğim ve nekşim Rabbim gönlunuzu namaz sevgisiyle dunatsın inşaAllah..

Üst Alt