Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ortaokula başladığım zaman... bir iman aşkıyla elime aldığım namaz hocası kitabını bir iki günde hemen ezberledim aynı gün namaza başladımmm..

o aşk ve şevkle tenefüslerde sınıf masalarını kıble çevirip üstünde namaz kılardık.....Rabbime sonsuz şükürler olsun devamına erdirsin ilk aşk ve şevkle daim kılmayı nasip etsin....

_T_R_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Henüz Başlayamadım.Allah Banada Nasip eder inş.

Selametle

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

YÜCE KERİM OLAN Allah c.c
cümlemizi dinin direği olan namazlarımızı en güzel şekilde kılıp,namazları onları kötülüklerden alı koyan muminlerden eylesin cümlemizi..
ve namazlarını kimin huzuruna gittiği bilinci ile kılanlardan eylesin..
ve bizleri biz onu görüyormuş gibi namaz kılanlardan ,bunu yapamıyorsak en azından MEVLA mızın bizi gördüğünü şuur edip,dosdoğru namazlarını kılan salih ve salahi kullarından eylesin RABBIM

Rabbim razı olsun Necmeddin kardeş ..yazınızı okurken duşundumde biz namazımızın hakkını vermiyoruz :(geçen bende bir cemaattan bir bayan götdum öyle bir namaz kılışı var dıki .. ;( öyle bir haya edişi vardıki Rabbimin huzırunda ;( her namaz kılışımda o aklıma geliyor..Rabbim bizimde O'na aşık onlan kullar gibi nemazlarımızı eden edenlerden eylesin inşaAllah..

NOT.HERKES Necmeddin kardeşin cvp ını okusun lutfen..

bentsahra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bende 9yaşında kuran kursuna giderken başlamıştım ogün bugün biz namazı namaz bizi bırakmadı rabbim sonnefese kadar emrolunduğumuz şekilde yaşamayı nasipetsin

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : _T_R_
Henüz Başlayamadım.Allah Banada Nasip eder inş.

Selametle

MEVLAM sizede nasip etmesi için hem bu mubarek günde hemde inş.her zaman dua etmeye çalışıcaz..

Ama sizde lütfen gayret edin....

RABBİM sizleri öyle bir namaz kılma şuuru versin ki,

sahabeler gibi namaz kılanlardan olursunuz inşaALLAH

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
MEVLAM tüm kılmayanlara sahabeler gibi namaz kılmayı nasip eylesin.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
MEVLAM tüm kılmayanlara sahabeler gibi namaz kılmayı nasip eylesin.

Amin...

inşaAllah..gönlunde Allah sevgisi ollan tum muhammed ümmetti ne Rabbim namazla onları aşılasın inşaAllah..

Üst Alt