Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Namaz kılarken bir çoğumuzun nadirde olsa duygulanıp gözleri yaşarır.

Bu başlığın altına namazda hangi düşünceler gözlerinizi yaşartıyor
icon_question.gif
rızası onları yazmanızı istiyorum. Böylelikle bu yazıları okuyan diğrer arkadaşlarda namazda o düşüncelerle huşuyu yakalamaya çalışır.

İlk ben yazayım.

Bismillahirrahmanirrahim.

Kendimi mahşerde kitabımın verilmesini beklediğim anda acaba sağdan mı yoksa soldan mı verilecek düşüncesi ile kalp atışımın ve soluğumun hızlanarak gözlerimin boşaldığı oluyor.

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Kıldığım namazı son namazımmış gibi namazdan sonra Azrail ile karşılaşacağımı veya azrailin namazımı tamamlamamı beklediğini ya da daha namazı bitirmeden ecelimin gelebileceğini bunu değiştirmeye gücümün yetmeyip ne kadar aciz olduğumu düşünerek kıldığım zamanda gözlerim yaşarır.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Namazımı kılarken günahlarımı hatalarımı kusurlarımı düşünüyor inşeallah buda huşuya sebeb oluyor.

Allah razı olsun böyle güzel bir konu açtığın için

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Ben bazen de kainatı, yaradanı ve kainat içinde kendi küçüklüğümü, yaradanın büyüklüğünü kendimi bir nokta hattta yaradanın huzurunda daha küçük ve aciz olarak düşünerek onun merhametini umarak namaz kılarım. O zaman içimde sanki bir tusunami oluşur.

ALLAH cümlemizi namazı kabul olan sevgili kullarından olmayı nasib eylesin.

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Gözlerim yaşaracak kadar huşu içinde olamıyorum. Daha çok eksikliğim var galiba. Ama namaz kılarken günümüzden 1350-1400 yıl önce Peygamberimizin de aynı şekilde Allah'ın huzurunda namaz kılıyor olması düşüncesi ve onun arkasında saf tutmuş namaz kılıyor olmak düşüncesi beni duygulandırır.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
En çok aklıma gelen şey ölüm. O'na kavuşmak. Daha hazır olmadığımı düşünüyorum.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Pişmanlıklar .. Henüz Rab için ölmeye hazır olmadığını hissetme ve bunun neticesinde içinizde duyduğunuz eziklik, iradede ki zayıflık ve yanlızlık ..

Üst Alt