Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Namazını Kıldın mı?" yazısı, sayfamın sağ üst köşesinde belirdiği günden itibaren; ben hala vakitleri yok sayıp ziyan ederken, vicdanım da beni rahatsız ediyor...

İlk gördüğüm an, şok geçirmiş ve hareketsiz, donup kalarak yazıyı beynime fotoğraflamıştım...

Hala bakıyorum, bakmaya devam ediyorum... Getirisi; hala icraat olmamasından dolayı, ciddi anlamda huzursuzluk...

Kim veya hangi kural sebebiyle bu yazı, sayfamın sağ üst köşesine konduysa, yapandan yazandan ve uyarandan, Rabbim Razı Olsun...

İnşaallah namazı 5 vakit kılmayı da, kendime nasip ederim...

Hepinizden, Allah razı olsun kardeşlerim.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
"Namazını Kıldın mı?" yazısı, sayfamın sağ üst köşesinde belirdiği günden itibaren; ben hala vakitleri yok sayıp ziyan ederken, vicdanım da beni rahatsız ediyor...

İlk gördüğüm an, şok geçirmiş ve hareketsiz, donup kalarak yazıyı beynime fotoğraflamıştım...

Hala bakıyorum, bakmaya devam ediyorum... Getirisi; hala icraat olmamasından dolayı, ciddi anlamda huzursuzluk...

Kim veya hangi kural sebebiyle bu yazı, sayfamın sağ üst köşesine konduysa, yapandan yazandan ve uyarandan, Rabbim Razı Olsun...

İnşaallah namazı 5 vakit kılmayı da, kendime nasip ederim...

Hepinizden, Allah razı olsun kardeşlerim.

Namaz dinin direğidir buyurmuştur ya efendimiz Resülullah ..
Düşünüldüğünde aslında tam olarak ne olduğunu tasvir etmiştir sevgililer sevgilisi ..
Ortaya bir direk diktiğinde istesende istemesende o direği yanlız bırakmak işine gelmeyecektir .. Madem ki direği diktik e o zaman üstüne de bir şeyler yapalım, çevresini de bir şeylerle kuşatalım felan derken bir de bakmışsın ki bir küçük konut inşa etmişsin ve hepside başta diktiğin o direk sayesinde olmuştur ..
Anladığım kadarıyla sen direği yontmuşsunda henüz dikecek gücü bulamamışsın kendinde ..
Sende bu idrak varken, Rabbimde de sonsuz Rahmet varken o direği sana diktirtir .. Hele bi " Bismillah " de sen ..
Önümüzde Ramazan .. Kazanabildiğin kadar kazan :)

Üst Alt