Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray

Umut beni hiç terk etmedi... Her akşam, karanlık inerken ışığın son kez gülümseyişi gibi yanımda kaldı hep. Keder, yorgun bir dağ gibi üzerime yıkıldığında, yeni şiirler kadar taze sabahlarda cesaretim oldu, sevgilim oldu umut.

Bazen hayallerinizi bile yakıp geçen öyle anlar olur ki, hayatın size ihanet ettiği en zalim yüzüne, rengine, kokusuna dokunup ağlamak istersiniz.

Rüyalarımızın "cam kuşları" bahçemizi terk ederse hayatın aşka bakan yüzünde kara güller açar, kederlendiren zehirler karışır umutlarımızı...

Aşk acısı çekenler de, katiller de ölür sonunda. Ama ne aşktan ne de ölümden kaçılır.

Nedense insanlar en çok kendi hayallerinden ve umutlarından korkarlar. Umuda ve ölüme en yakın oldukları anlarda merakla korku birbirine karışır, hem kendi içlerine, hem de umuda bir adım atıp sonra geri çekilirler. En çok da kendi "rüya bahçeleri"nden korkarlar.

Umuttan kaçarak umudu yakalamak ister herkes ve herkes yanmaktan korktuğu aşkı kovalar...

Eğer, hayatımızda hayatınızdan başka değerli bir şey yoksa, umutlarınızı "cam kuşları"yla yeni hayallere uçurmak zorundasınız.

Eğer, katillerle, zorbalarla hayatınız üstüne yaptığınız bütün anlaşmaları yırtmazsanız, bir uçurumdan uçarak geçersiniz çıldırmanın kenarından.

Eğer, ölümle hayat arasında yüzen parçalarımızı yalandan ve ihanetten kurtaramazsak, aşk da umut da terk eder hayallerimizi.

Umut beni hiç terk etmedi, ama hiç kimseye de gülümsemedi...

Ne kederlere, ne sevinçlere kardeş olduk, ne de hayatımıza yeni sırlar ekledik.

Artık ne melale aşinayız, ne de kardelenlere kardeş olan genç kızların çalınmış hayalleri var şiirlerimizde...

Kimse, aşklarımıza neden ateş edildiğini, kardeşin kardeşi neden öldürdüğünü bilmiyor.

Hiçbir şey yerli yerinde değil, herkes aynı karanfilde bir başka hüzünle yanıyor.

Mehmet OCAKTAN

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Hiçbir şey yerli yerinde değil, herkes aynı karanfilde bir başka hüzünle yanıyor.

çok güzel.......

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
çok güzel bir paylaşımdı sağol zeyno.

Tükense de sözler dil de
Yok olsa da ışık gözlerin de
Yolların sonu gelmese de
Benim umudum var bu bana yeter... ;)

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Tek kelimeyle muhteşem çok güzel bir konu Allah razı olsun..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
UMUTLARIM BENİ HİİİÇÇÇÇ TERKETMEDİ,TERKETMESİN DE İNŞALLAH...

dilerim ki hiçkimsenin umutları kırılmasın,umut etmeden,beklemeden yaşanmaz ki....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Aşkı bilmem ama umuttan kaçılmıyor...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
umut daima vardir insanin son nefesini verene kadar bile muhakkak umudu kesilmez

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Wonderfull çok güzel olmuş ellerine saglık..

Üst Alt