Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
SelamünAleyküm Abilerim,Ablalarım

Ne dersiniz yenidendoğuş ailesi olarak Somali deki kardeşlerimiz için bizden küçük bir hediye göndermeye..
Bu nasıl olabilir bilmiyorum..Mesela bir hesap açılıp herkes gönlünden ne koparsa bagışlayabilir..
Ya da birlik olup sitenin reklam linklerini tıklayıp o ayki kazanç somali ye gönderebilir..
Eğer kabul görürse ben kampanya süresinde cep telefonumu kullanmayıp kontör paralarını bagışlamayı düşünüyorum..kısaca herkesin fedakarlık yapabileceği birşeyler olabilir.
Aklıma bunlar geldi şimdilik..
Daha iyi fikri olan var mı,yönetimdeki büyüklerimiz ne der..ve siz değerli üye arkadaşlarım siz ne dersiniz var mısınız hayra...:gulver:

zafer32

...kayıp gül...

Aldığı Beğeniler
1
bir hesap numarası olsa aslında fena olmaz;) somalide kardeş ülke nası olsa:)

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Güzel dü$ünmü$sün kardesim hayirlisi olsun ben yurtdi$inda oldum icin Hesap Numarasi daha mantikli...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Yetkililerin (muhakkak ki araştırarak) varacağı ve arkadaşların da uyacağı karara, şimdiden saygı duyuyor ve katılım sağlamayı ahdediyorum.

Allaha emanet olunuz kardeşim.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.çok güzel bir düşünce Mevlam amacına ulaşmayı nasip etsin inşallah.Allah'a Emanet olunuz.

Üst Alt