evet yaaa mesajlar silinmiş puanlar düşmüş...geçmişe döndük galiba...
E esencemrem YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Eki 2005 Mesajlar 1,050 Aldığı Beğeniler 3 24 Ocak 2006 #11 evet yaaa mesajlar silinmiş puanlar düşmüş...geçmişe döndük galiba...
H Habibemsin YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Nis 2007 Mesajlar 950 Aldığı Beğeniler 0 24 Ocak 2006 #12 Evet Malesef Cöktü Sitemiz Ve Anca 15 Gün Önceki Halinin Yedegi Oldugu Icin Bunu Yükledik Ve Bu Hale Geldik.
Evet Malesef Cöktü Sitemiz Ve Anca 15 Gün Önceki Halinin Yedegi Oldugu Icin Bunu Yükledik Ve Bu Hale Geldik.
H Hasbi YD Üyesi Üyelik Tarihi 5 Eyl 2005 Mesajlar 317 Aldığı Beğeniler 1 24 Ocak 2006 #13 Gerçekten enteresan .. sadece mesaj sayısı azalmakla kalmamış profil girişinede kota konulmuş.. İnşaAllah en kısa zamanda düzelir temennileriyle...
Gerçekten enteresan .. sadece mesaj sayısı azalmakla kalmamış profil girişinede kota konulmuş.. İnşaAllah en kısa zamanda düzelir temennileriyle...
B benefşe YD Üyesi Üyelik Tarihi 10 Ara 2005 Mesajlar 299 Aldığı Beğeniler 0 24 Ocak 2006 #14 arkadaşlar geçmiş olsun ÇOK ÜZÜLDÜM AMA neyse hamd olsun tamamen elimizden gitmedi!!! ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN BENEFŞE_MENAR
arkadaşlar geçmiş olsun ÇOK ÜZÜLDÜM AMA neyse hamd olsun tamamen elimizden gitmedi!!! ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN BENEFŞE_MENAR
zeyno YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,699 Aldığı Beğeniler 6 Konum Gümüşhane Takım Galatasaray 24 Ocak 2006 #15 Hayrettttttttt ne oldu ki.Mesaj sayım düşmüş ve özel mesajlarım yükselmiş.Hadi bakalım kolay gelsin.Ama bu yeni rengi beğendim
Hayrettttttttt ne oldu ki.Mesaj sayım düşmüş ve özel mesajlarım yükselmiş.Hadi bakalım kolay gelsin.Ama bu yeni rengi beğendim
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 25 Ocak 2006 #16 abla sana bi tavsiyem var sen artık her gun veya her 3 günde bir yedek al