Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Kulum benim için ne yaptın dersen? Allah'ım!..
Yaratılanı yaratandan ötürü sevdim..

Cümle kainat senin öğrettiğin isminle senin adını zikretmekte!
Seni zikreden çok kulun, senin sevdiğin çok kul var..Benimse tek Rabbim..

Ne olur affettiğinde bir kulun ben olayım Allah'ım!..

Ya İlahi sana müteşekkirim, bana verdiğin karşılıksız nimetlerine şükredebilmeyi nasip et Allah'ım!

Ya İlahi senin emrine uyabilmeyi farz olan ibadetim namazlarımı eksiksiz kılabilmeyi tevbe etmeyi nasip et Allah'ım!..

Ya İlahi farz olan emrin ramazan orucunu tutabilmeyi bu üç aylar içindeki mübarek gecelerin ramazanın kıymetini bilmeyi nasip et Allah'ım!..

Ya İlahi verdiğin zenginliğin kıymetini bilmeyi verdiğin nimetleri bedenimizi senin yolunda harcamayı senin evine borçsuz gitmeyi orda can vermeyi nasip et.Allah'ım!..

Ya İlahi sen zikrinle fikrinle şükrünle meşgul olmayı, yaşarken, ölürken kabirde mahşerde sıratta imanımızı yoldaş,Hz Ebubekir r.a. ve Cebrail a.s. gibi imanımızdır diyebilmeyi nasip et Allah'ım!..

Ya İlahi dualarımızı sen kabul et. kabede edilen mescidil nebevide edilen dualara bizleride ortak hissedar eyle..Allah'ım!..

Amin Ecmain.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah ebeden razı olsun Fadik abla..gönül sızılarına rahmet eylesin :oooo:
Dualarımız kabul olur inşallahuamin :gul:

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
aminn aminn aminn ecmaini
RABBIM razı olsun @)-;--~~~

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
teşekkür ederim Uhibbu ve ...vuslat kardeşim Mevlam ebeden daimen razı olsun..Rabbim yüreğimizi sevgisiz imansız dilimizi duasız bırakma, seni her daim şükreden zikreden ihlaslı yüreği sevgi iman dolu takvalı kullar eyle..Rabbim gönül muradını versin.selametle.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn,Aminnnnn
Cenabi Hak razi olsun insaAllah kardesim yüregine bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla.....

Üst Alt