Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Arkadaşlar sizde şuan ne yapıyorsanız yazarsanız güzel bir paylaşım olur ;)bir sitede gördüm çok beyendim burdada güzel bir paylaşım olacağına inanıyorum

Uzun zamandır siteye az gire biliyordum şükür yeni bir pc aldık onun sevincini yaşıyorum =)

artık hep burda olmaya gayret gösterecem inşaAllah... =)

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
yeni pc niz hayırlı olsun ablam ayrıca seni ve değerli paylaşımlarını tekrar görmek çok güzel... burda kar çok yağdı telefon hatları kesildi tabi nette bugün açıldı çok şükür...şuan sitede güzel paylaşımları okuyoruz her zamanki gibi...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Rabbim razı olsun bende bu güzel yorumlarını özlemintim can kardeşim ;)

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
aleyküm selam ablam iş yerindeyim elektirik yok idi gazete okuduk biraz müjde müjde
açık alnada sigara i.çme yasağı konulduğundan beri
165 bin kişi sigarayı bırakmışşşşş : :oley:
çok sevindim
yeni geldi sayılır ondan sonra iş y ok güç yok oturuyorum tek başıma boş durmaktan canım sıkılır gibi olunca da hemen açtım can ailem sizin hayırlı paylaşımlarınızı okuyup nefsime hitap etmeye öyle işte bu arada burası çok soğuuk ;) muhabbetinizle ısınıyoruz inşaallah
dua ve muhabbetle

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Ablamı delirtiyoruuum :D

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
çalışıyorum bgn okadar yoğunuzki.Hastanede bölüm olarak tek doktor kaldık oda bütün hastalar bizde :(Hepsininde sorunları psikolojik.Sabahdan beri dert dinliyorum hep :laugh:
Arada da güzel ailemden yazılar okuyup rahatlıyorum işde :)

buarada 165 bin kişinin sigara bırakmasına çok sevindim :Dance:
Hergün birini daha kazanıyoruz yaşasın.Çevremdekileri tektek sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum.Kısa zamanda 2 kişi kazandım.Hedefim büyük.Sizede önerilim kardeşler çevremizdeki enyakınlarımızdan başlayalım sağlıklı bir yaşam için.
Rabbime emanet olun güzel ailem.Selam ve dua ile.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Bende suan bilgisayarlar içlerinde yüziyorum artık o kadar bakiyorumki bıktım onlarda böle giderse herkes sigarayı bırakiyor ben başlarım...... hepinize kolay gelsin....

Üst Alt