Bence bu tamamen sevgili Onur kardeşimin Bir Nisan şakasıdır. :P Yani ümit ederim. :P
Hafız_70 YD Üyesi Üyelik Tarihi 29 Eyl 2007 Mesajlar 8,247 Aldığı Beğeniler 6,436 Takım Fenerbahçe 1 Nis 2008 #11 Bence bu tamamen sevgili Onur kardeşimin Bir Nisan şakasıdır. Yani ümit ederim.
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,572 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 1 Nis 2008 #12 Günaydın K A L D I R D I M
Hafız_70 YD Üyesi Üyelik Tarihi 29 Eyl 2007 Mesajlar 8,247 Aldığı Beğeniler 6,436 Takım Fenerbahçe 1 Nis 2008 #13 ORiJiNAL YAZARI : Onur Günaydın K A L D I R D I M Genişletmek için tıkla ... Aslında gündüzden aklıma geldi fakat nete girmek kısmet olmadı işte Bu seferde böyle olsun ne diyelim şimdi
ORiJiNAL YAZARI : Onur Günaydın K A L D I R D I M Genişletmek için tıkla ... Aslında gündüzden aklıma geldi fakat nete girmek kısmet olmadı işte Bu seferde böyle olsun ne diyelim şimdi
Uhuda_Sevdalı ....Sonun Başlangıcı.... Üyelik Tarihi 14 Şub 2008 Mesajlar 2,577 Aldığı Beğeniler 21 Konum Bitlis - İstanbul Takım Galatasaray 1 Nis 2008 #14 ORiJiNAL YAZARI : Onur Günaydın K A L D I R D I M Genişletmek için tıkla ... tşk sahiden inandım korkuttunuz beni gerçi ihtimal vermiyodum seviyeli bir site olduğu için fakat insanları anlamak çok zor günümüz türkiyesinde nese şaka olduğuna sevindim
ORiJiNAL YAZARI : Onur Günaydın K A L D I R D I M Genişletmek için tıkla ... tşk sahiden inandım korkuttunuz beni gerçi ihtimal vermiyodum seviyeli bir site olduğu için fakat insanları anlamak çok zor günümüz türkiyesinde nese şaka olduğuna sevindim
sümeyya SüKuT Üyelik Tarihi 7 Nis 2007 Mesajlar 4,648 Aldığı Beğeniler 39 Konum Bursa-Tokat Takım Galatasaray 2 Nis 2008 #15 Şaka bana uğramamış Allah'tan :hahaha: Ama anlatılana bakılırsa güzel şaka olmuş Onur kardeş :tongue:
Şaka bana uğramamış Allah'tan :hahaha: Ama anlatılana bakılırsa güzel şaka olmuş Onur kardeş :tongue: