Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Nefesler, ecele doğru atılan adımlardır ALİ R.A
Bismillahirrahmanirrahim...Allahümme salli ala seyyidina Muhammed s.a.v.
Rabbim aldığımız nefesin hakkını vermeyi secdede verdiğimiz nefesin hakkını şükretmek zikretmek fikretmekle nasip etsin..Ecel gelmezden evvel Nasuhi tevbeyi emrine uymayı nasip etsin Rabbim,,
Dilimizi küfür şirk asi gelmekten iftiradan gönül kırmaktan, elimizden bütün azalarımızdan günahlardan uzak helallere yakin rızasına uygun ameller işlemeyi vesile etsin Rabbim..
Bugün amel işleme günüdür, hesap yoktur...Rabbim bize verdiğin ömrü hoyratca yaşamamıza izin verme bizler seni unutsak dahi sen unutturma bizi bize bırakma Rabbim..
bilirimki yüz sene ibadet etsekte serde imansız gitmek var,Rabbim canımızı imanla senle hemhal olurken al, ahirette elimiz boş müfsit olan kul etme bizleri, Yarın ise hesap vardır, hesap günü din gününde mahşerde bizlere rahmetinle muamele eyle amel işleme imkânımız yoktur.mağfiretinle bağışla, muhabbetin sevginle ödüllendir Rabbim..
biz isteriz senden sadece senden bizleri senden başkasına gönderme Rabbim ..
geceleriniz feyzli ibadetleriniz makbul dualarını kabul kılsın..namazlarınız miracınız evleriniz nur olsun..
Rabbim sizleri ailenizi bağışlasın korusun esirgesin mağfireti ile ödüllendirsin..
Rabbim ömrünüzü gül yaşamınızı dostlarınızla sevdiklerinizle gül bahçesi düşlerinizde misafiriniz Resul efendimiz olsun..
Rabbim kutsal topraklara gitmeyi evinde misafir olmayı en güzel biçimde ağırlamayı beratını vermeyi nasip etsin..
Rabbim sizi sevdiklerinizi cümle mümin kullarını cennetine koysun çıkmanıza izin vermesin Resul efendimizi komşu eylesin...
Bismillahirrahmanirrahim...Allahümme salli ala seyyidina Muhammed s.a.v. iki salavat arasında edilen duaları sen boş çevirmezsin, dualarımızı en güzeli ile ibadetletimizi hayırlarımızı amellerimizi en güzel biçimde sen kabul ve makbul eyle..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Amin, Allah dualarımızı kabul eylesin.

Ellerinize sağlık. :)

tecelli

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
408
Ömrümüzün bir yaprağı daha düşüyor belki de bu son yaprağımızdır
Şimdi herkes kapatsın gözünü ve ölmeden önce sorgulasın nefsini
Bir sene daha bitiyor ve ben bu yaşıma kadar Allah için ne yaptım
Kaç kere Kuran okudum anlamaya çalıştım
Beş vakit namazımı hakkıyla kılabildim mi
Kaza oruçlarımı tuttum mu
Kaç yoksulu,kaç yetimi doyurdum
Komşularıma,anneme,babama,akrabalarıma karşı görevlerimi yerine getirdim mi
Peygamber Efendimizi kaç kere andım
Kaç kere selam gönderdim
Kısacası Allah'a ve Resulullah (sallallahu Aleyhi vesselem) é layık olabildim mi?
Bu soruların cevabında evet yaptım bunları diyorsak bunları yapmamızı nasip eden RABBİMİZE şükür edip hamdedelim
Yok eğer bu yaşıma kadar doğru dürüst ibadet etmedim diyorsak Nasuh tevbesi edelim gözyaşlarımızla günahlarımızı yıkayıp yeniden doğmuş gibi İslama sımsıkı sarılıp kalan ömrümüz ne kadarsa borçlarımızı ödeyip Allah ın huzuruna gitmeye azmedelim
Nefis muhasebesi yapıp ölmeden münker nekir gibi kendimizi hesaba çekelim
Yoksa münker nekir hesaba çektiğinde dönüşü olmayan bir yola girmişiz demektir ki orda pişmanlığın faydası yok
Peygamber efendimiz (sallallahu Aleyhi vesselem) "Ölmeden önce ölün" buyurmuştur.
Rabbimiz Büyüklerin himmet ve bereketi ile hepimizi hakkıyla tevbe edip bundan sonraki ömrümüzde Allahın razı olduğu kulları gibi yaşamamızı hepimize nasip etsin inşaallah

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
ailem malım evim eşim derizya, dünyalık heveslerine aldanıpta ellerimizin boş olmasından korkarım Rabbim..
bilirimki bir bu dünya olduğu kadar ahirette var, Rabbim bizleri müfsit kullarından etme, daim sana şükreden zikreden senden razı olan kul eyle..
Elhamdülillah geceden sabaha erdiren Rabbime hamd olsun..Rabbim hediye ettiği bu günü rızasına uygun ameller işlemeyi vesile kıl..iyilikte hayırda güzellikte yarışan kul eyle bizleri Rabbim..
hayırlı günler, ömür yaşam nasip et geceleri gizli gizli seni zikreden bir senin bildiğin kul eyle Rabbim..
Senin adını zikretmeye doymayan emrine amade olan her davranışında Rabbim ne der diye düşünüp endişe eden kul eyle..Rabbim..
Ya ilahi yüreğimde senin sevgin bitmesin artsın dolup taşsın yunus gibi aşk ateşinle yak beni Rabbim..
desinler deli bilsinlerki fatıma senin aşkından divane olmuş. yak Rabbim beni aşkın ateşinden senden başkasını girdirme gönlüme..Rabbim.
huzuru mahşerde beni Resulün karşısında mahcup etme, sevindir Rabbim..
elif gibi doğru dini islam yolunda vav gibi Rabbim emrine amade olan Resul efendimiz s.a.v.in sünnetlerine uyan kul eyle..Rabbim..
Rabbena tegabbel dua-i ...amin ecmain..

:gul::gul::hoşgeldin: onur kardeşim çok teşekkürler :hoşgeldin: tecelli kardeşim çok teşekkür ederim :gul::gul: güller kadar güzel değerli kardeşlerim Rabbimin rızası sevgisi muhabbeti selamı sizlerin ve sevdiklerinizin üzerine olsun..sevgiler..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn,Aminnnn
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim paylasan yüregin daim olsun tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

Üst Alt