Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fridevsi_ala

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bir Hikaye

Nemrud Ibrahim peygamber''in ateste yakilmasi emrini verdikten sonra meydan yerine odunlardan büyük bir yigin yapilmis. Odunlari tutusturmuslar sonra. Alevler o kadar yükselmis ki bulutlarin tutusacagini sanmis çocuklar. Korkmus kaçmis bütün hayvanlar. Ibrahim peygamber''i mancinikla atesin tam orta yerine atacaklarmis askerler. Atacaklarmis ki Nemrud''un ne güçlü bir kral oldugunu anlasin, görsün; bir daha ona karsi gelmesin Ibrahim peygamber. Bu sirada bir karinca agzinda küçücük bir damla su ile kosa kosa gidiyormus. Hem de boyu göklere varan cehennemi atese dogru. Baska bir karinca onun bu telasini görüp sormus hemen yanina yanasip: "Bu acelen niye? Nereye böyle?" Agzinda bir damla su tasiyan karinca o bir damlayi ellerinin arasina alip,"Duymadin mi" demis."Nemrud, Ibrahim peygamber''i ateste yakacakmis. Iste atesin oldugu yere su götürüyorum." Bu sözleri duyan karinca kendini tutamayarak kahkahalarla gülmeye baslamis."Sen su atese dönüp yüzünü hiç bakmadin mi?"diye sormus."Ne kadar büyük.Senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?" Su tasiyan karinca, "olsun" demis ;
" Hiç olmazsa hangi taraftan oldugum anlasilir."

plokcıw-an

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Saffını Hak yolcularının yolunda gidenlerle bir eyleyenlere Selam olsun...

OMER_HATTAB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH TEALA RAZI OLSUN GUZEL PAYLASIM BIZLEREDE MEVLAM O YOLDA OLMAYI NASIP ETSIN

fridevsi_ala

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : fridevsi_ala
ALLAH razı olsun INSAALLAH.RABBİM sasırtmaz INSAALLAH

haşa ALLAH(cc) kimseyi şaşırtmaz neylerse kul kendi eyler....

Rabbim affetsin yanlıs yazdım herhalde benim demek istedigim yani hani ALLAHA kullukta hata edersin tam yapmazsın yoldan cıkarsın sasırırsın boyleseylere rabbim fırsat vermesin anlamında soledim.

hani dua ederken derlerya dogru yola soktun sasırtma yarabbi selam ve dua ile

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
RABBİM bizleri doğru yolda ve haklınında yer almamızı nasip etsin inşallah

Üst Alt