Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
namaz6.jpg

Nerde kaldın??? Vaktince genç bir delikanlı varmış bu genç namazlarını kılarmış ama hep geç kılarmış vaktinde kılmazmış.Hocası gence: ''bak ne güzel namazlarını kılıyorsun ama birde zamanında eda etsen ne güzel olur'' demiş.Talebe: ''tamam kılarım'' demiş ama pekde önemsememiş.Bir gece genç rüya görmüş rüyasında;hesap görülüyormuş defterler dürülmüş ama bakmışlar pek birşey görememişler hasılı kelam ''cehennneme ''demişler gence.Genç feryat figan içersinde'' ama benim namzlarım vardı '2demiş.Beklemişler yok...Tam almışlar cehenneme atacaklar'' durun!'' demiş arkadan gelen bir ses.''Ben bu gencin namazlarıyım'' demiş gelen ses.Genç:'' nerde kaldın?'' diye hitapda bulunmuş.Namaz :''sen beni hep geçe bırakırdın bence anca geldim ''demiş.

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
ALLAH namazlarımızı vaktınde kılmayı nasıp etsın
ALLAH razı olsun...

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim biraz daha teferruatlı bir yazıydı daha önce okuduğumda, özeti daha iyi olmuş. emeğine sağlık..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ALLAH razı olsun abi..ders alınıcak bi yazıydı..
Rabbim namazlarımızı vaktinde kılmayı nasip etsin inş.

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
PayLa$ımlarınızı ÖZLemiştim gerçektenn :)

Allah razı olsun dua ile..

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
Rabbİm namazlarimizi hakkiyla kilmayi nasİp etsİn ve namazlarimizi zamaninda kilanlardan eylesİn İnŞallah allah c.c. Razi olsun

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bende bazen namaz kılmakta gecikiyorum. İnşallah zamanında kılmayı nasip eder bundan sonra. Allah razı olsun...

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
İstical edilen bir dünyanın tohumu tehir edilen ukbanın hasadcılarıyız Rabbim hakettiğimiz ile değilde merhameti ile muamele eylesin..

Üst Alt