Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Nereden Geldik Nereye Gidiyoruz..?
Elbetteki ALLAH dan geldik ve dönüsümüz ancak ALLAH`a dir, Bizleri yaratan herseyin tek sahibi olan Rabbimiz ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

Neden Geldik Neden Gidiyoruz..?
Kisa olarak ve mantiksal olarak hepimizin aklinin erecegi bir sekilde, dogum`u ve ölüm`ü görüyor ve yasiyoruz. Yani bir var olus ve yok olus bir son var, Ölüm bize cok yakin ama kimilerine göre korkunc kimilerine göre rahat, huzur ve saadet dolu olacak. Bu Dünya`ya gönderilisimizin bir sebebi var,sadece dogmak, büyümek, yemek,icmek ve keyfimize göre yasamak icin yaratilmadigimizi herkes biliyor sanirim. Bizler bir sinavdayiz yani imtehan ediliyoruz her halukarda iki yolumuz var CENNET yada CEHENDEM. Oradan kacis yoktur aslinda bir Insan bir Müslüman gibi yasarsak oradan korkacak birseyde yoktur.Cükü ALLAH`u teala kimseyi yakmak icin yaratmadi bizler kendimizi atese atiyoruz, Ahiret hayatini kabullenmek zorundayiz yerimizi simdiden ayarlamamiz lazim bu fani Dünya daki Kontomuzu (Banka hesabi) hep dolduruyoruz iste birazda AHIRET Kontomuzu dodursak bu bize yemin edrim yardimci olacak bizi CENNET ve CEHENDEM bekliyor.Yüce ALLAH yardimcimiz olsun.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
alev5qt.jpg

Sırtımda, taşınmaz yükü göklerin;
Herkes koşar, zıplar, ben yürüyemem!
İsterseniz hayat aşını verin;
Sayılı nimetler bal olsa yemem!

Ey akıl, nasıl da delinmez küfen?
Ebedi oluşun urbası kefen!
Kursa da boşluğa asma köprü, fen,
Allah derim, başka hiçbir şey demem!

alıntı...e-mail...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Hep bir çember dolanıp durduğumuz,
Ne önümüz belli, ne sonumuz.
Kim varsa bilen, çıksın söylesin,
Nerden geldik, nereye gidiyoruz?

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı *perwerder*
Nereden Geldik Nereye Gidiyoruz..?
Elbetteki ALLAH dan geldik ve dönüsümüz ancak ALLAH`a dir, Bizleri yaratan herseyin tek sahibi olan Rabbimiz ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

AMİNNNNN PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
geldiğimiz yer belli ama nereye gideceğimiz meçhul...... ?(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ne demişler sabrın sonu selamettir sabredenler cennete sabredemeyenler ....gidecekler

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çok güzel bir konmuya değimişsiniz Perwerder kardeş..

Rabbim sonumusu Hayırlı eylesin...

Daire-i İmandan çıkarmasın..

Şiirlerde güzeldi...

Allah cc Razı olsun...

sena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya perverder kardeş biraz önce uzun bir cvp yazdım fakat becerip gönderemedim.Başım biraz kalabalıktı.Allah razı olsun diyerek kısa kestim ama bu konuda söylenecek çok söz var.

ÖLÜM GÜZEL ŞEY BUDUR PERDE ARDINDAN HABER
HİÇ GÜZEL OLMASAYDI ÖLÜRMÜYDÜ PEYGAMBER

Ölümü güzelleştiren şüphesiz gönüldeki imandır.'İMAN HEM NURDUR HEM KUVVETTİR.HAKİKİ İMANI ELDE EDEN ADAM KAİNATA MEYDAN OKUYABİLİR...Hakikatına kulak verelim lütfen.Elimizdeki ömür sermayesini ahirete yatırım yapmayı gaye edinelim.
Hayat neden fani? Ölüm nedir,ahiret neden var diye merak ediyorsanız BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİNİN SÖZLER MECMUASINDAKİ 10.SÖZÜ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.İstifade edeceğinize inanıyorum

Üst Alt