Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PeygamberGülü

سَيِّد م

Aldığı Beğeniler
3
Ebu Hureyre'den şöyle rivayet edilmiştir: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Ümmetim Havz'ın başında yanıma gelecek. Ben, tıpkı devesinden başkasının devesini kovan bir kimse gibi, havzımdan (bazı) insanları kovarım!" Yanımdakiler:

"Ey Allah'ın Resûlü! Bizi tanıyacak mısınız?" dediler.

"Evet buyurdu. Sizin, başkasından olmayan bir alâmetiniz olacak. Sizler yanıma alın ve abdest uzuvlarında, abdestin eseri olan bir nurla geleceksiniz. Ancak sizden bir grup benden engellenecek, onlar bana ulaşamayacaklar. Ben: "Nereye götürüyorsunuz onlar benim ÜMMETİM, ÜMMETİM!" diyeceğim. Ama bir melek bana cevap verip:

"Senden sonra onlar ne kötülükler ne günahlar işlediler sen bilmiyorsun" diyecek."

(Müslim, Taharet 37, (247

Rabbim c.c bizi kendine layık kul,habibine hayırlı ve onun sevgisine mukabil onu çok seven kullarından eylesin inşaALLAH

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin inşeallah Allah razı olsun paylaşimin için

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Paylaşım için Rabbim razı olsun inşaALLAH...

Rabbim c.c bizi kendine layık kul,habibine hayırlı ve onun sevgisine mukabil onu çok seven kullarından eylesin inşaALLAH

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray

AMİN AMİN İNŞALLAH
RABBİM razı olsun
emeğinize sağlık

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ALLAH c.c razi olsun ..

tesekurler paylasimin icin ..

Üst Alt