Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yz.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
130
Millet ac kurtlar gibi saldirmiyor. Hükümet ac kurt gibi milleti somuruyor.. Insanlarin kumara dusmesi onlarin isine geliyor çünkü bu paralarin belli bir yuzdesi ulkeyi yonetenlerin cebine giriyor.. Senin gibilerde böyle bir uygulama yapiyorlar diye garibim gururlaniyorsunuz.
Şu düşünceye kocaman yuh diyorum.
Sapkın düşüncenle seni başbaşa bırakıyorum.
Yazıklar olsun

yz.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
130
Muarız olmayı muhalif olmak zannediyorlar ya, hayret ediyorum.

Müslümanlara faydalı olmayı uman bir zihniyet nasıl müslümanlara faydalı olana karşı olabilir?

A

Aram

Guest
Düşünceni sevsinler
Devletimin kuklası diye anılacaksam gurur duyarım.
Sen nerenin kuklasısın?
Ben dogrulugun islamin kuklasiyim.
Allah disinda hicbir gucun arkasina sığınıp kuklalik yapmam. Hatasi varsa bu ulkenin en ust makamindaki adamida elestiririm. Yalakalik yapmam

yz.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
130
Ben dogrulugun islamin kuklasiyim.
Allah disinda hicbir gucun arkasina sığınıp kuklalik yapmam. Hatasi varsa bu ulkenin en ust makamindaki adamida elestiririm. Yalakalik yapmam
O kadar çok senin gibi büyük konuşan insanlar gördüm ki,
İstisnasız yalakalıklarına şahit oldum.

A

Aram

Guest
Ben senin gibileri hic gormedim zira asil mevzu din islam olunca hep toz oldular. Bana savundugun iktidarin. En basitinden H. Z Muhammed icin sadece ona hakaret edilmesin diye bir yasa cikardigini soylermisin. 25 yilda bir tane peygamberi koruyan bir yasa cikardilar mi? Ben buna karşıyım. Din adina sizin gibi cahilleri kandiriyorlar. Bide gelip onlari elestirenlerede karşı durarak cehaletinizi korukluyorsunuz..

yz.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
130
Ben senin gibileri hic gormedim zira asil mevzu din islam olunca hep toz oldular. Bana savundugun iktidarin. En basitinden H. Z Muhammed icin sadece ona hakaret edilmesin diye bir yasa cikardigini soylermisin. 25 yilda bir tane peygamberi koruyan bir yasa cikardilar mi? Ben buna karşıyım. Din adina sizin gibi cahilleri kandiriyorlar. Bide gelip onlari elestirenlerede karşı durarak cehaletinizi korukluyorsunuz..
Cehalet senin içine işlemiş.
Bu nasıl bir düşüncedir. Düne kadar senin Allah'ına, Peygamberine alelade küfredilirken bugün hakaret edenin yargılandığı bir ülke haline gelmişken yok yasa çıkmadı, yok öyle olmadı, yok böyle yapılmadı.

Bir de şöyle her meselede karşı tarafı cahillikle itham etme çabanız yok mu, iğrenç bir hal alıyorsunuz.

Cahil de sensin, anlamayan da.
Gözünü açmışsın ama gönlün kapanmış hakka hakikate.

A

Aram

Guest
Cehalet senin içine işlemiş.
Bu nasıl bir düşüncedir. Düne kadar senin Allah'ına, Peygamberine alelade küfredilirken bugün hakaret edenin yargılandığı bir ülke haline gelmişken yok yasa çıkmadı, yok öyle olmadı, yok böyle yapılmadı.

Bir de şöyle her meselede karşı tarafı cahillikle itham etme çabanız yok mu, iğrenç bir hal alıyorsunuz.

Cahil de sensin, anlamayan da.
Gözünü açmışsın ama gönlün kapanmış hakka hakikate.
Sana soru sordum. Su tarihte su yasa ile korundu diyebilirdin. Seriat kuran diye geldiler. Chp iktidarinda bile böyle rezillikler gorulmedi. Parklarda insanlar sevişiyor. Neymis allah basimizdan eksik etmesin. Digerleri namaz kilmiyor ama bu kiliyor. Neymis next sosyal. Telegram dururken whatsapp dururken insta dururken sizin kokuşmuş medyanizi ne yapalim. Yarin bunlarda size karsi bir durum sergilesin onlarida terörist ilan edersiniz. Sizin zihniyet bu..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt