- Aldığı Beğeniler
- 4
- Takım
- Fenerbahçe
geçenlerde sabah evden çıkıp işe giderken evden çekep hayıflanan insanlar gördüm baktım kendi kendine konuşuyo bitanesi eyvah servisi kaçırdım , öbürü diyorki eyvah otobüsü kaçırdım v.s v.s tür söylentiler. aslında o hayıflananlar sabah namazını kaçırdığına zerre kadar yakınmazken işine geç kaldığı için neredeyse kendini tokatlicak. bize bi haller oluyo arkadaşlar dünyanın bi gölgelik olduğunu unuturcasına dalmış gidiyoruz hepimiz için geçerli bunlar aslında bizi yaratan allahu tealanın emirlerini bilmemize rağmen, şunu şunu yaparsanız mükafat, şunu şunu yaparsanız ceza var, diye bildirilmişken biz ceza görecek amelleri yaparken ilahi rızayı ve ebedi cenneti beklemek ne kadar doğru olur tartışılır.
allah c.c kalbimizin idrakini artırsın bize kulluğumuzu razı olacağı şekilde yapmayı nasib eylesin. habibi s.a.v'e layık bi ümmet vatana millete faydalı bi ansan olmayı nasib eylesin..
allah c.c kalbimizin idrakini artırsın bize kulluğumuzu razı olacağı şekilde yapmayı nasib eylesin. habibi s.a.v'e layık bi ümmet vatana millete faydalı bi ansan olmayı nasib eylesin..