Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Kutlama

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray

Öncelikle Büyük Patron @Onur abi

bilgisayar_pasta.jpg

????????????????????????????????????????????????????????????

Rabbim rızası doğrultusunda sevdiklerinle hayırlı bereketli uzun bir ömür nasip etsin abi Nice Yaşlara ????????????????????????

asus-zenbook-2018-300818-1.jpg

Bu da bizden nacizane kabul edersen ????

Ve

Benimm
Canımm
Arkadaşımm

@*Hayat*

d-n-pastasi13.png

İyi ki seni tanımışım özümm varlığına şükür can arkadaşım Rabbim sevdiklerinle eşin ve evlatlarınla nice mutlu sağlıklı kendi yolunda yaşlar nasip etsin doğum günün kutlu olsun ????????????

semerkand-yayinlari-kurani-kerim-i-orta-boy-i-2-re.jpg

cicek_siparis6380.jpg

zirkon-tasli-gumus-anne-kolyesi-hayalet-kolye-gumusbox-gb718-352-21-B.jpg

Umarım beğenirsin özüm tekrardan iyi ki doğmuşsun ????????????

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
@Dildade, @Sessizliğim çok teşekkür ederim, hep birlikte nice mutlu yıllara inşAllah... İyi ki varsınız :giggle:

Hediye de çok makbule geçti :D

@*Hayat* rabbim uzun ömürler versin, iyi ki doğdun (: Her şey gönlünce olsun..

Sen de iyiki varsın abi ☺️ yani yemek yapacaktık ama şimdi o kadar yemeği yapacak vakit bulamadık kesenin ağzını açtık mecbur :D

Dildade

°Dar-ı Dünya°

Aldığı Beğeniler
2,841
Takım
Galatasaray
Bu arada @Dildade nasıl bir içine doğmadır bilmiyorum ama bugün Asus bilgisayarım geldi ve kurulumunu yeni bitirdim :D

İnsanın iade edesi gelmiyor değil ????

Ekli dosyayı görüntüle 781

Yokk artıkkk:hiiii:

Valla bi asus çekti beni bundanmış demekki ???? hiç demiyorsun da yeni bilgisayar aldım diye:hıh: yani bizim hediye kadar güzel olmasa da bu da güzelmiş güzel günlerde kullan abi :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yokk artıkkk:hiiii:

Valla bi asus çekti beni bundanmış demekki ???? hiç demiyorsun da yeni bilgisayar aldım diye:hıh: yani bizim hediye kadar güzel olmasa da bu da güzelmiş güzel günlerde kullan abi :)
Yedek ve 2.bilgisayar olarak aldım o yüzden çok önemsememişimdir :D Hediyeni itinayla kullanacağımdan emin olabilirsin. (:

Üst Alt