Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Artık kimse onları dışarı atamayacak
Bugünden itibaren başörtülü, mini etekli, küpeli, sakallı, sakalsız bütün öğrenciler üniversitelere özgürce girecek ve kimse onları dışarı atamayacak
687.jpg

Üniversitelerde istisnai durumlar olmaksızın kılık kıyafet serbestisine yönelik sinyaller özgürlüğe bir adım daha atılmasını sağladı.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) bugün İstanbul Üniversitesi’ne gönderdiği bir yazı ile üniversite öğrencileri için kılık kıyafet serbestisi olduğunu ve bu konuda istisna olmaksızın her öğrencinin okula girebileceği ve dersten atılamayacağını deklare etti.

Bütün öğretim üyelerine gönderilen yazıda öğrencilerin kılık kıyafetinden dolayı eğitim öğretim hakkından mahrum edilemeyeceği, dolayısıyla dersten atılamayacağı, ancak tutanak tutulabileceği bildirildi.

SINIFTAN ÇIKARANA SORUŞTURMA

YÖK, öğrencinin “disiplin yönetmeliğine aykırı” durumu nedeniyle sınıftan çıkarılamayacağını; çıkaran öğretim görevlisi hakkında soruşturma açılacağını duyurdu.

YÖK’ün bu yanıtı İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nce tüm öğretim görevlilerine dağıtıldı. Bundan böyle bir öğrenci derse türbanla girse bile derse alınmaması ya da sınıftan çıkarılması sözkonusu olmayacak.

Öğretim görevlisi de tutanak tutup bunu dekana vermekle yetinecek. Bu talimata uymayan öğretim üyeleri hakkında ise soruşturma açılacak.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Bu cok guzel bir haber...
nasil derler bu durumda..gazamiz mubarek olsun ..(:
bir gun akp nin bunu basaracagini biliyordum . (:

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun arkadaşlar...inanın öyle sevindim ki...ben sırf örtümü açmamak adına okuluna devam edemeyen biri olarak onlar adına mutlu oldum..kızım için seviniyorum ki en azından o bari benim gibi okumaktan vazgeçirilmiycek inş..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Bu günleri bizlere gösteren Rabbime şükürler olsun..
Allah bu hükümeti başımızdan eksik etmesin..
Allah razı olsun kardeşim bu güzel haberiniz için..
Dua ile...

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
Allah Razı Olsunn ..

Gerçekten GüzeL Bir Haber

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH razı olsun. Zor zamanlar atlattı kardeşlerimiz bu yüzden dolayı mükafatını aldılar çok şükür.

Üst Alt