Sanki ikramla ruhunu şad ediyorlar ne hazin..Cenaze evini geçtiler artık mezarlıkta ikram ediyorlar..
Maalesef Abi.. öyle utanç verici ki bilmiyorum buna kızmaya hakkım varmı ama mezarlık kapısında defin işi bitince çıkanlara ayran pide vs ikram ediyorlar alan gidiyo yiye yiye birçok kez ziyaretlerde rastladım yanlışmı doğrumu bilmiyorum içim kabul etmiyor bunuSanki ikramla ruhunu şad ediyorlar ne hazin..
Onun yerine hatimler yasinler okunsa yaa.
Rabbim anlayış versin...
Maalesef çok ama çok yanlış vebale sokuyorlar insanı eskiler de iyi bilirki cenaze evinden lokma dahil yenmez yemek götürülür onlara..Maalesef Abi.. öyle utanç verici ki bilmiyorum buna kızmaya hakkım varmı ama mezarlık kapısında defin işi bitince çıkanlara ayran pide vs ikram ediyorlar alan gidiyo yiye yiye birçok kez ziyaretlerde rastladım yanlışmı doğrumu bilmiyorum içim kabul etmiyor bunu
okunur diyemezsin okunmazda diyemezsin@Charismax, canım kardeşimin yazacagina emindim varolasın..
Okunur değerli muhterem kardeşim benim..
Tartışma konusu olmasına gerek yok..
Bizlere ihtiyacı elbette yok ama ecir açısından okumak tabiki güzel bir haslet...
olay orada zaten tartışılmaması lazım. okursun kimene okumaz kimseye ne hani bu konuda kesin bir hüküm yok. eskiden bilgiler ulaşılmazdı kitaplar hocalar ders aldığı yerden sadece öğrenirdi ama seneler 2021 ler ve daha daha ilerki yıllar bütün dünyanın bilgilerini tek mecrada ulaşıla bilir yaptığı için bu konuların tartışılması kırathane muhabbetinden öteye gitmiyor
bu biraz örf gibi adet gibi oldu aslında.. geniş aile muhafazakar aile örneği gibiBu kadar kat i konuşma da arkandan okuyanin olsun değerli muhterem kardeşim benimokunur diyemezsin okunmazda diyemezsinolay orada zaten tartışılmaması lazım. okursun kimene okumaz kimseye ne hani bu konuda kesin bir hüküm yok. eskiden bilgiler ulaşılmazdı kitaplar hocalar ders aldığı yerden sadece öğrenirdi ama seneler 2021 ler ve daha daha ilerki yıllar bütün dünyanın bilgilerini tek mecrada ulaşıla bilir yaptığı için bu konuların tartışılması kırathane muhabbetinden öteye gitmiyor
bu biraz örf gibi adet gibi oldu aslında.. geniş aile muhafazakar aile örneği gibi