veeee 5 Martı özel kılan bir güzellik'e Fzehra teyzeme ıthafen 
Benim değerlimmm
canımmmm nurum teyzemmm....
koca yürekli Güzel İnsan...
Rabbimin lütfusun...
Bizi birleştiren Yaradana sonsuz şükür...
dualarını aldıgım...her başım sıkıştıgında yol gösteren...sevgi yüreklii...nur'dan teyzemm...
İyiki ömrümde dediklerimdensiniz ....
İyiki tanıdım diye şükürler yağdırdıklarımdan...
Benim canlarımın biricikkk annesii...
benim minik meleğimin ball anneannesi
bizimm forumumuzun Annesi / teyzesi / ablası...
Sağlık, sıhhat,afiyet, esenlik ve bol rızık içinde geçecek, mutlu, hayırlı huzurlu, rıza ı ılahıye uygun uzun bir ömür diliyorum teyzemmm
Allah kendi çizgisi ekseninden ayırmasın ve bu eksende son sözü kelime i tevhid olan uzun bir ömür bahşetsin inşaAllah can teyzemmmm....
seni cooook seviyoru/m/z
bu ara pasta konusunda pek maharetlerımı sergıleme ımkanı buluorumm
ıkı gun once mabedıme pasta yaptım bööleee süslü püslü sankii düğün pastası gibiydi
sıra teyzeme pasta hazırlamaya gelınce ona da yakısır koca bı pastaaaa hazırladım
teyzemmm bloguna da tarıfını ekleyeyım hihi :laugh:
veee tatataaammmmm

veee teyzem için özel laleler

bu arada teyzem yaaa özlendin bi aylık suren dolmadımı kızına ve torununa doyamadın sanırım :laugh:
ama ama amaaa bızde ozledıkkkkk
Benim değerlimmm
canımmmm nurum teyzemmm....
koca yürekli Güzel İnsan...
Rabbimin lütfusun...
Bizi birleştiren Yaradana sonsuz şükür...
dualarını aldıgım...her başım sıkıştıgında yol gösteren...sevgi yüreklii...nur'dan teyzemm...
İyiki ömrümde dediklerimdensiniz ....
İyiki tanıdım diye şükürler yağdırdıklarımdan...
Benim canlarımın biricikkk annesii...
benim minik meleğimin ball anneannesi
bizimm forumumuzun Annesi / teyzesi / ablası...
Sağlık, sıhhat,afiyet, esenlik ve bol rızık içinde geçecek, mutlu, hayırlı huzurlu, rıza ı ılahıye uygun uzun bir ömür diliyorum teyzemmm
Allah kendi çizgisi ekseninden ayırmasın ve bu eksende son sözü kelime i tevhid olan uzun bir ömür bahşetsin inşaAllah can teyzemmmm....
seni cooook seviyoru/m/z
bu ara pasta konusunda pek maharetlerımı sergıleme ımkanı buluorumm
ıkı gun once mabedıme pasta yaptım bööleee süslü püslü sankii düğün pastası gibiydi
sıra teyzeme pasta hazırlamaya gelınce ona da yakısır koca bı pastaaaa hazırladım
teyzemmm bloguna da tarıfını ekleyeyım hihi :laugh:
veee tatataaammmmm

veee teyzem için özel laleler

bu arada teyzem yaaa özlendin bi aylık suren dolmadımı kızına ve torununa doyamadın sanırım :laugh:
ama ama amaaa bızde ozledıkkkkk
)))
Nice yıllara...