Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Umut ve gece…
Ne düşünüyor dersin gece,böyle neye ağlıyor dersin?
Geceler kara…Kara sana mı, bana mı?Yoksa ona mı?Yoksa birbirine sırt çeviren insanlara mı?

Umutla aydınlanır geceler…Sana da, bana da.Umut tomurcuğu yaşadıkça içimizde geceler aydınlanır sevgiyle…Sevgimle besliyorum umutlarımı sensiz gecelerde…

Yeşerttiğim her filizi tek tek seviyorum özleminle,özleminle büyüttüğüm filizler,bir gün güle dönüşecekler..!

O gülleri sereceğim yüreğimin yoluna…Ve ben,o gülleri izleyip bir gün geleceğim sana...

D.T *Alıntı*

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yeşerttiğim her filizi tek tek seviyorum özleminle,özleminle büyüttüğüm filizler,bir gün güle dönüşecekler..!

O gülleri sereceğim yüreğimin yoluna…Ve ben,o gülleri izleyip bir gün geleceğim sana...

Bulundugum durumda beni cok etkiledi bu sözler. Allah razi olsun. InsaAllah tüm hasret cekenlere vuslat nasip olur.

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Belki de size gelmiştir gerçekten.Ben böyle şeylere çok inanırım.:Smiley (121):

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tevafuk iste belkide gercekten öyle olmustur. :) Tekrar tesekkür ederim bütün degerli paylasimlariniz icin Gökkusagi bacim. Allah razi olsun.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine rahmet paylasan yüregine bereket kardesim tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
yuregınıze saglık ALLAH razı olsun

KUDUS_SEVDALISI

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
EMEĞİNE SAĞLIK....

Üst Alt