Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
İlk öğretmenler günümde o sevgi dolu yüreklerde yer edinmenin en güzel hedie oldugunu tadarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum...Allah yolunda daim etsın..utandırmasın

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Bütün Öğretmenlerimizin özelliklede senin öğretmenler gününü en kalbi dugularımla kutlarım Yüce Rabbim öğretmenlik hayatında yar ve yardımcın olsun kardeşim benim...

20070123071253200612290ys3.gif

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Bir_Katre
Bütün Öğretmenlerimizin özelliklede senin öğretmenler gününü en kalbi dugularımla kutlarım Yüce Rabbim öğretmenlik hayatında yar ve yardımcın olsun kardeşim benim...

katre kardeşimin bugüzel temennisine en içten duygularımla katılıyor bende senin ve tüm öğretmenlerimizin gününü mubarekliyorum inşallah imanlı nesiller yetiştirisiniz çünkü bu sizin ellerinizde..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Bir_Katre

:alkis: :alkis: :alkis:

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bilindiği gibi öğretmenlik, varlıkların en şereflisi olan insanın yetişmesine hizmet eden, gelişmesine katkıda bulunan, terbiyesine etki eden en önemli mesleklerdendir.
Bundan dolayı, dinimiz de eğitime, eğitimin temeli öğretmene büyük değer vermiştir. Bilginin dostu, cehalet ve karanlığın düşmanı olan dinimizin ilk emrinin "oku" olması; eğitim ve öğretimin önemini açık bir şekilde ifade etmektedir.
Kendisinin de bir muallim olarak gönderildiğini ifade eden Peygamberimiz (s.a.v), Bedir Savaşı'nda görüldüğü üzere, okuma yazma öğretimini sağlamak için savaş esirlerinden yararlanmıştır. Bir hadis-i şeriflerinde, "Ya öğreten, ya öğrenen, ya dinleyen, ya da bunları seven ol" (Mecma-u'z-Zevâid, 1/122) buyurmaktadır.
Öğretmenler, bu hadiste en mümtaz yere sahiptirler. Onlar bilgileriyle, tavır ve davranışlarıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı eğitmekte; hem onların şekillenmesine hem de toplumun şekillenmesine katkıda bulunmaktadırlar. Onlar baş tacı, toplumumuzu aydınlatan birer ışıktır. Büyük fedakârlıklarla bu hizmeti ifa etmeye çalışan öğretmenlerimize, hak ettikleri değeri, gereken saygıyı ve sevgiyi göstermekte kusur etmemek gerekir. Tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler günü" kutlu olsun.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Bende bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.......
:gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver: :gulver:

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım bende.Melekcim seninde gün kutlu olsun Rabbim daim etsin inşallah...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Tüm ÖgretmenLerin/ÖgretmenLerimizin günü hayirLi oLsun insaALLAH...

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun....

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.Melekcim baştada senin.. ;)

Üst Alt