Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
-Matematik:Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. birdaha seni kimse TOPLAYAMAZ.

-Biyoloji:Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre.

-Tarih:Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.

-Resim:Çizerim sizi.Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım.

-Coğrafya:Oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.

-Edebiyat:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.

-Kimya:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz.

-Beden Eğitimi:Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim.

-Psikoloji: Susun sizi gidi İdiotlar.Size destekli bir Osmanlı Terapisi geciririm Kuş kadar olan aklınızı Bakırköy (Ruh Ve Sinir Hastalıkları) dahi kurtaramaz....

-Müzik:Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını çıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz..

ben bıde ıngılızcesınımı uydursam
:D :D :D
yok yok ben ve azar pek uyum kuramadım vazgctım:D

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzeldi.dairedekilere okudum.. :)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Kimya'dan düşük alan bir öğrenciye verilecek cevap : " Madem geLdin dünyaya otur çaLış Kimya'ya" :p

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
yaa ayni bizim ögretmenLer :] kiziyoLar böyLe arada...

cok ho$tu.. payLa$im icin t$kLer...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sende daha çok olması lazım o zaman :D
Öğretmensin ya :p

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bizim branştan YOKTU(din dersi):)
öğretmenlerden böyle azarlamalar bile öğrenciye bişeyler öğretmesi bakımından güzel...D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
:D hocam benım bransta yok
:)ıngılızce ben eklesemmı dedım caydım :D

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
-Coğrafya ğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.

6,5 siddetinde bir samar allah kimseye nasip etmesin o ögrenci bir daha iflah olmaz :D..

cok güzeldi tesekkürler

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Abrabcadan da ufak bi misal ben vereyim.

Ama bizi azarlayan hocalarımız değil aşçımız oluyordu.Kendisi çok titiz ve bi o kadar talebeyi gözetir.Nöbetçilerden işini dikkatlice yapmayanlara şöyle derdi.

"Yok öyle rastgele Zeydün, dengele Amrun. =)

Bazende bizden dua ister.Okuduğumuz Alaka kitabımızdaki mecaz-ı mürsellerden külliyyeti misal verir ve şöyle derdi:

Dua esnasında yurdu zikredin, Ümmühan teyzenizi murad edin.

Kendisinin ilk okulu dahi yoktu ama sağ olsun cok irfan sahibi bi teyzemizdi.Allah cc razı olsun üzerimizde,kursağımızda çok hakkı vardır.

Üst Alt