- Aldığı Beğeniler
- 26
- Takım
- Diğer
= Ahmed Selçuk Özdağ =
Menzili ırak bu yolun, bu yola kim varası
Müşkülü çoktur bu yolun, bunu kim başarası
(Yunus Emre)
Henüz Medrese-i Yusufiye'den çıkmamıştım.
Bir gece bir rüya gördüm, rüyamda bir büyük zat Keçiören'in
Girişindeki tepelerde (Fatih Sitesi) Muhammed Raşid Hazretleri, Bediüzzaman beraberlerdi.
Büyük zat, bana döndü dedi ki, Bediüzzaman geçen yüzyılın kutbu idi, Seydada bu yüzyılın
kutbudur. 15 gün sonra da zahiri hürriyetle tanıştım. Keçiören'de devletin bir müessesinde
çok önemli görevleri ifa ettiler.
Neslimiz mana ve madde planında yeni fetihler yapmak istiyorsa Bediüzzaman, Süleyman Hilmi Tunahan,
M. Zahid Kötku, M. Raşid Erol (k.s.) gibi gönül erleriyle bir bütün olmak zorundadır. İnanıyor ve iman ediyoruz ki,
bu ruhla maneviyat sofrasının ev sahipliğini Müslüman- Türk milleti yapacaktır. (Maneviyat dünyasının büyüklerinin keşfidir.)
Menzili ırak bu yolun, bu yola kim varası
Müşkülü çoktur bu yolun, bunu kim başarası
(Yunus Emre)
Henüz Medrese-i Yusufiye'den çıkmamıştım.
Bir gece bir rüya gördüm, rüyamda bir büyük zat Keçiören'in
Girişindeki tepelerde (Fatih Sitesi) Muhammed Raşid Hazretleri, Bediüzzaman beraberlerdi.
Büyük zat, bana döndü dedi ki, Bediüzzaman geçen yüzyılın kutbu idi, Seydada bu yüzyılın
kutbudur. 15 gün sonra da zahiri hürriyetle tanıştım. Keçiören'de devletin bir müessesinde
çok önemli görevleri ifa ettiler.
Neslimiz mana ve madde planında yeni fetihler yapmak istiyorsa Bediüzzaman, Süleyman Hilmi Tunahan,
M. Zahid Kötku, M. Raşid Erol (k.s.) gibi gönül erleriyle bir bütün olmak zorundadır. İnanıyor ve iman ediyoruz ki,
bu ruhla maneviyat sofrasının ev sahipliğini Müslüman- Türk milleti yapacaktır. (Maneviyat dünyasının büyüklerinin keşfidir.)
![Freude :] :]](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/pleased.gif)