Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Asagida anlatilanlar Wall Street Journal tarafindan yayinlanmis gerçek hikayelerdir."

1. Compaq "Press any key" komutunu "Press return key" şekline dönüştürmeyi düşünüyor. Neden? "Any" tuşu nerede sorusuna cevap vermekten baygınlık gelmiş.

2. Bir müşteri, üzerinde "toz koruyucu" olduğunda fareyi kullanmakta güçlük çektiğinden dert yanmış. Toz koruyucu dediğinin farenin plastik paketi olduğu ortaya çıkmış.

3. Disklerinin hatalı olduğunu savunan müşteriye "diskleri satıcıya yollayın" denmiş. Satıcının eline geçen mektuptan disklerin fotokopileri çıkmış.

4. Dell şirketinin bir müşterisi bilgisayarının faks çekememesinden şikayet etmiş. 40 dakikalık bir telefon görüşmesi sonucunda adamın kağıdı monitöre dayayıp "Gönder (Enter)" tuşuna bastığı ortaya çıkmış.

5. Bir IBM müşterisi dökümanı yazıcıya aktaramadığından şikayet etmiş. "Bilgisayar yazıcıyı görüyor mu?" sorusuna karşılık "Ekranı yazıcıya doğru çevirdim ama hala görmüyor" cevabını vermiş.

6. Yeni aldığım bilgisayar çalışmıyor diye Dell firmasını arayan kadın sürekli "Ayak pedalına basıyorum basıyorum makinadan hiç ses gelmiyor" demiş. Ayak pedalı dediğinin fare oldugu ortaya çıkmış.

7. Novell Netware'in ünlü hikayesi: NetWare: Buyrun SysOp. Adam: Bilgisayarın kahve taşıyıcıs kırıldı. Garanti kapsamındayım, ne yapmam lazım? Netware: Kahve taşıyıcı mı? Adam: Evet bilgisayarın önündeki! Netware: Pardon anlamakta güçlük şekiyorum. Bu kahve taşıyıcıyı nereden aldınız. Promosyon falan mı? Üzerinde bir marka var mı? Adam: Bilgisayarla birlikte geldi. Promosyon olup olmadığını bilmiyorum. Üzerinde 4X yazıyor.

8. Bir IBM müşterisi:" İlk cd yi taktım. İkincisini takarken çok zorlandım. Üçüncüsü asla içeri girmiyor

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
cok ilginc hikayerler ..
insan cahil olunca pc konusunda basina boyle seyler gelmeside mumkun..:)

tesekurler paylasimin icin ...

birde ben hic denemedim cd roomi kahve tasiyicisi olarak..
bi kere denesemmi belki iyi oluyordur..:D:D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Dene dene belki kırılmaz saglamsa tabii sorumluluk kabul etmiyoruz :D

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
5. Bir IBM müşterisi dökümanı yazıcıya aktaramadığından şikayet etmiş. "Bilgisayar yazıcıyı görüyor mu?" sorusuna karşılık "Ekranı yazıcıya doğru çevirdim ama hala görmüyor" cevabını vermiş.
Ancak bu kadar olur denilecek hikayeler..ellerine saglık onur..

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşim hepsi dogruysa çok ilginç hikayelerdi ellerine sağlık...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Amin..Evet hepsi dogrulugu kanıtlanmış hikayeler geçenlerde bi yerde resmini görmüştüm :p :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
8. Bir IBM müşterisi:" İlk cd yi taktım. İkincisini takarken çok zorlandım. Üçüncüsü asla içeri girmiyor

çok hoştu :D
paylaşımın için tşkler kardeşim

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
6. Yeni aldığım bilgisayar çalışmıyor diye Dell firmasını arayan kadın sürekli "Ayak pedalına basıyorum basıyorum makinadan hiç ses gelmiyor" demiş. Ayak pedalı dediğinin fare oldugu ortaya çıkmış. :D

SAOL PAYLAŞIMIN İÇİN.

Üst Alt